50 Kontör = 30 Gün Boyunca 1 Saat Diğer Ceplerle Konuş

Sponsorlu Bağlantılar

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
50 Kontör = 30 Gün Boyunca 1 Saat Diğer Ceplerle Konuş
HAZIR KART'LILAR! Turkcell harici cep numaralarıyla konuşmak hiç bu kadar ucuz olmamıştı!
50 kontör karşılığı Turkcell harici diğer cep numaralıyla 30 gün boyunca 1 saat konuşmak bedava. Sen de ilk 500 bin kişiden biri ol, 81%'e varan bu indirimi kaçırma.

DIGERCEP yazarak 2379'a gönderin, size gönderilen onay mesajını EVET yazarak cevaplayın, gelecek bilgilendirme mesajından sonra 1 saat bedava dakikalarınızla hemen konuşmaya başlayın.</SPAN style="FILTER: true">

• <LI style="FILTER: true">Kampanya 28 Şubat tarihine kadar Turkcell bireysel ön ödemeli hatlar için geçerlidir. <LI style="FILTER: true">Kampanyadan yararlanabilmeniz için sadece 1 kere DIGERCEP yazıp 2379'a göndererek kayıt olmanız yeterlidir. <LI style="FILTER: true">Kampanyaya kaydınızı gerçekleştirdikten sonra, ister siz gelen onay mesajını EVET yazarak cevaplayarak, isterseniz başka bir zamanda 2379'a EVET yazıp göndererek kampanyadan yararlanabilirsiniz. <LI style="FILTER: true">Bu tekliften 30 gün içerisinde en fazla 1 kere yararlanabilirsiniz. <LI style="FILTER: true">30 gün sonunda kullanılmayan hediye dakikalarınız hesabınızdan silinir. <LI style="FILTER: true">Turkcell kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
  • Kampanyaya katılım sayısı 500.000 kişiyle sınırlıdır.
Kampanyaya katılabilmek için hattımda kaç kontörüm olması gerekir?

Avanskontör kullanıyorsanız en az 30, avanskontor kullanıcısı değil iseniz en az 50 kontör bulunması gerekir. Eğer avanskontor kullanıcısı değil iseniz, *166*4#'yi tuşlayarak avanskkontör servisinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.
Tarifem ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilir miyim?

Evet.
Kazandığım hediye dakikalar hangi görüşmelerimde geçerlidir?

Turkcell harici diğer cep numaralarıyla yaptığınız görüşmelerde geçerlidir.
Kazandığım hediye dakikalar için kontör atış periyodu nedir?

15 saniyedir.
Kazandığım hediye dakikalar yurt dışındayken yaptığım aramalarımda geçerli midir?

Hayır.
Hattımı bir başkasına devrettim. Hediye dakikalarım hesabımdan silinir mi?

Hayır, silinmez. Hattınızı devrettiğiniz kişi eğer 30 günlük kullanım süreniz dolmadı ise bu dakikaları kullanmaya devam eder.
Bedava dakikalarımdan ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Telefonunuzda *123*13#'yi tuşlayarak hediye dakikalarınızdan ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.
Kampanyaya katılabilmek için attığım kısa mesaj ücretli midir?

Hayır değildir.
Kazandığım hediye dakikalarla konferans görüsmesi yapabilir miyim?

Evet yapabilirsiniz. Örnek vermek gerekir ise, 3 kişiyle konferans görüşmesi başlattınız hepsiyle 1 dakika konuştunuz. Bedava dakikalarınızdan bu görüşmeden dolayı toplam 3 dakika düşer.
Hediye dakikalarımı hemen kullanmaya başlayabilir miyim?

Hediye dakikalarınızı kullanmaya başlayabileceğinizi belirten bir bilgilendirme mesajı alacaksınız. Bu mesajı sms yoluyla aldıktan sonra hediye dakikalarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

kezman_796

Üye
her gün 1 saat mi weriyor??

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Hayır 1 ay kullanabileceğin 1 saat veriyor

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
her gün 1 saat mi weriyor??

hayır. 50 kontöre 1 saat veriyor ve 30 gün süre veriyor. Bu süre içerisinde dakikalar biterse istediğin kadar tekrar alabiliyorsun. Buda çek güzel birşey değil. Fakat tarifeden bağımsız olarak çalışması güzel.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
50 kontör karşılığı Turkcell harici diğer cep numaralıyla 30 gün boyunca 1 saat konuşmak bedava. dikkat bedava diyor bedavaaa ama benden 50 köntör aldı ben bu 50 köntöre para verdim tl e nasıl bedava halkı kelime uyunları ile avlama......

--------------- Ekleme ---------------

:vur 50 kontör karşılığı Turkcell harici diğer cep numaralıyla 30 gün boyunca 1 saat konuşmak bedava. dikkat bedava diyor bedavaaa ama benden 50 köntör aldı ben bu 50 köntöre para verdim tl e nasıl bedava halkı kelime oyunları ile avlama...... :vur

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
diğer hatları aramak için bi fırsat bence güzel normalinde dk 5 kontör gidiyor 1 saatte 300 kontör yapıyor 1 saat 50 kontör güzel bence...

paradox1026

paradox1026

Üye
her zamanki gibi müşteri değil gene kendini düşünmüş TuRKCELL
son zamanlarda yaptığı en saçma kampanya hergün 15 dakika falan verse ok
avea gibi kendi arasında aylık ücrette yok saçmalığın daniskası
Kınıyorum

cannnnner

cannnnner

Üye
saçmalık bence dalga geçer gibi sadece 1 saat

Üst Alt