50-150 liraya öneri yapabilir misiniz ? (radyo olsun)

Sponsorlu Bağlantılar

MuhammedAliAKB

Üye
    Konu Sahibi
50-150 liraya öneri yapabilir misiniz ? (radyo olsun)
50-150 lira mp3-mp4 önerebilir misiniz ama radyoda olsun.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar acil

u_cosar

u_cosar

Üye
istersen bunu bir incele hem fiyatıda uygun

- - - Eklendi - - -

birde şuna bakabilirsin

MuhammedAliAKB

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş sony nwz-b172 nin teknosada radyolu varsiyonu olması lazım 120 tl miydi ne ama pişman olmassın ben kullanıyorum ses kalitesi harika ama yanında gelen kulaklık pek iyi değil öncelikle sony yani orjinal olan sony sQny falan değil yani :D windows 7 ye tam uyumlu bilgisayara takılıyken bilgisayarda şu anki yüzdelik şarjı bile görebiliyosun ses kayıt kalitesi HARİKA ayrıca 16 saat müzik dinleyebiliyosun kesintisis ve şu var 3 dakika şarj edip 90 dk dinleyebiliyosun ben 110 tl ye radyosuzunu aldım 1 yıl teknogaranti yaptım harika bi cihaz ömürlük :)

anıl emir

anıl emir

Üye
kardeş sony nwz-b172 nin teknosada radyolu varsiyonu olması lazım 120 tl miydi ne ama pişman olmassın ben kullanıyorum ses kalitesi harika ama yanında gelen kulaklık pek iyi değil öncelikle sony yani orjinal olan sony sQny falan değil yani :D windows 7 ye tam uyumlu bilgisayara takılıyken bilgisayarda şu anki yüzdelik şarjı bile görebiliyosun ses kayıt kalitesi HARİKA ayrıca 16 saat müzik dinleyebiliyosun kesintisis ve şu var 3 dakika şarj edip 90 dk dinleyebiliyosun ben 110 tl ye radyosuzunu aldım 1 yıl teknogaranti yaptım harika bi cihaz ömürlük :)

arkadaşın tüm söylediklerine katılıyorum bendede aynısı var ses mükemmel en önemliside zaten sarj tutma süresi bence direk al ve ayrıca radyoyu telefondan da dinleyebilirsin hiç kaçırma derim :D

blackcemre

Üye

Üst Alt