5 zayıfla sınıfımı geciyorum nekada garip :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5 zayıfla sınıfımı geciyorum nekada garip :D
arkadaslar 2. donem 4 tane zayıfım var ama ilk donem kimya 0 ikninci donem 2 o yuzden onla bearaber 5 zayıfım var ve ortalamam 2,931034482758621 le geciyorum ins. 5 ders sorumlu derdim yok butunlemeye kalmadan geciyorum bazıları yazın ve seneye sınava girerken ben yatcam

ingilizce,matematik ve edebiyatının 3 ü de 4 veya 5 se,geçersin.

Sorumluluk sınavlarına girmen gerekicek sanırım, ama tam hatırlamıyorum benim zamanımda yoktu kardesimden biliyorum

Konu Sahibi
Sorumluluk sınavlarına girmen gerekicek sanırım, ama tam hatırlamıyorum benim zamanımda yoktu kardesimden biliyorum

yok ortlamayla qecersen ole bi derdin kalmıyor isder ver isder verme .d saqlık 1 asdfghjkl

Bu sene kalırsan tamamiyle bitiyomus okul hayatın, yani kardesim öyle söylüyor

İlginç! zayıf notlarınız var hemde bir değil, üç değil ve siz bunu gülerek paylaşıyorsunuz...

Lise veya üniv. ne okuyorsunuz bilemeyecem ama ben lise 1. sınıfta bir dersimin ortalaması karneme 3 olarak yansımıştı ve ben o gün akşama kadar utancımdan eve gidemedim.

Bazı şeyler için çok geç olmadan, gittiğiniz okulun, gördüğünüz derslerin kıymetini bilin.

Konu Sahibi
meslek lisesinde okuyorum universte zor benim icin o yuzden sorun degil 1 gelmis 3 gelmis . ben mutluyum valla zayıflarıma ragmen ama haklsın

pelın_

Gözn aydın o halde ne dıyıelım

meslek lisesinde okuyorum universte zor benim icin o yuzden sorun degil 1 gelmis 3 gelmis . ben mutluyum valla zayıflarıma ragmen ama haklsın
bence ümidini kaybetme.bende meslek lisesinde okuyorum,ama asla ümidimi kaybetmedim.hedefte mühendislik var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...