5 zayıfla sınıfımı geciyorum nekada garip :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
    Konu Sahibi
5 zayıfla sınıfımı geciyorum nekada garip :D
arkadaslar 2. donem 4 tane zayıfım var ama ilk donem kimya 0 ikninci donem 2 o yuzden onla bearaber 5 zayıfım var ve ortalamam 2,931034482758621 le geciyorum ins.:ehe :D 5 ders sorumlu derdim yok butunlemeye kalmadan geciyorum :D bazıları yazın ve seneye sınava girerken ben yatcam :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ingilizce,matematik ve edebiyatının 3 ü de 4 veya 5 se,geçersin.

fireman87

fireman87

Üye
Sorumluluk sınavlarına girmen gerekicek sanırım, ama tam hatırlamıyorum benim zamanımda yoktu kardesimden biliyorum :ehe

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
    Konu Sahibi
Sorumluluk sınavlarına girmen gerekicek sanırım, ama tam hatırlamıyorum benim zamanımda yoktu kardesimden biliyorum :ehe

yok ortlamayla qecersen ole bi derdin kalmıyor :D isder ver isder verme .d saqlık 1 :D asdfghjkl :D

fireman87

fireman87

Üye
Bu sene kalırsan tamamiyle bitiyomus okul hayatın, yani kardesim öyle söylüyor :pro:

bay_isimsiz

Üye
İlginç! zayıf notlarınız var hemde bir değil, üç değil ve siz bunu gülerek paylaşıyorsunuz...

Lise veya üniv. ne okuyorsunuz bilemeyecem ama ben lise 1. sınıfta bir dersimin ortalaması karneme 3 olarak yansımıştı ve ben o gün akşama kadar utancımdan eve gidemedim.

Bazı şeyler için çok geç olmadan, gittiğiniz okulun, gördüğünüz derslerin kıymetini bilin.

55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
:oke:

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
    Konu Sahibi
İlginç! zayıf notlarınız var hemde bir değil, üç değil ve siz bunu gülerek paylaşıyorsunuz...

Lise veya üniv. ne okuyorsunuz bilemeyecem ama ben lise 1. sınıfta bir dersimin ortalaması karneme 3 olarak yansımıştı ve ben o gün akşama kadar utancımdan eve gidemedim.

Bazı şeyler için çok geç olmadan, gittiğiniz okulun, gördüğünüz derslerin kıymetini bilin.
meslek lisesinde okuyorum universte zor benim icin o yuzden sorun degil 1 gelmis 3 gelmis . ben mutluyum valla zayıflarıma ragmen ama haklsın:evet:

pelın_

:aha:Gözn aydın o halde ne dıyıelım:oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
meslek lisesinde okuyorum universte zor benim icin o yuzden sorun degil 1 gelmis 3 gelmis . ben mutluyum valla zayıflarıma ragmen ama haklsın:evet:
bence ümidini kaybetme.bende meslek lisesinde okuyorum,ama asla ümidimi kaybetmedim.hedefte mühendislik var :naughty:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
fazla kafana takma.benim de 3.sınıfta 7 tane vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt