anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
nası ya nezaman dan beri var bu
şakamı bu yaa
off off ne vergisi yaa
evet konuyu okudum ve anladım tesekkürler
bütün hatlarda vamış galibafaturalı hatlardan zaten alınıyordu faturasızada el attılar.
aynen her seyimiz vergi olduBu vergi mantıklı değil.Kabul etmiyorum. İsterlerse aylık 10 Kr. alsınlar. Biz zaten dünya kadar vergi veriyoruz. En basit örnek TTelekom'un sabit telefonunu hiç kullanmadığımız halde 15 TL ödüyoruz. Bu neyin parası diye sorunca iletişim , özel tüketim bilmem ne vergilerin toplamı diyorlar. Anlıyorum gelişmekte olan bir ülke bu vergiler sayesinde ileri adım atıyor fakat bu miktarlar çok... Bilmiyorum bence çok fazla iletişim vergisi ödüyoruz...Sanırım cebimizde para kalmayacak bu gidişle. Hele bir de öğrenciysek işimiz daha yaman...
yakında onuda yaparlarSaçmalık bence. Ekrana dokundu, tuşa bastı vergiside alsınlar ^^
aynen yaaKullanmadığımız telsizin vergisini ödüyoruz
herset vergi olmus artıkBiz hizmete degil vergiye oduyoruz aslinda
ben standart tarifedeyim hiç bi tarıfe degitirmedim bugunu kadar ama halaa kesiyolarStandart tarifeye geçin.Vergi ondan alınmıyor.
konuşma için evet ama mesaj için aynı şeyi söyleyemem.Ben turkcell'in beğendiğim faturalı tarifelerinden birini kullanıyorum ve sadece ayda 29 TL ödüyorum...
Bu tarifede yüzlerce mb net, konuşma süresi ve sms olduğu halde turkcell ilk tarifeyi seçerken söz verdiği 12 ay boyunca her ay 29 TL faturalandırmayı aynen yerine getiriyor
Arkadaşlar devir akıllı telefonların devri ve artık yavaş yavaş faturalı hat kullanma zamanı geldi çünkü faturalıda hem uygun tarifeler var hem kontör bitti derdi yok...
Emin olun kontörlü hatlara verdiğiniz parayla faturalıda 2 kat daha fazla konuşursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?