ismail Üye Revengeful' Alıntı: Evet çok heyecanlıdır. 10-15 kişi 1 banyoyu kullanacaksınız falan.. Adrenalin.. Genişletmek için tıkla ... Ben liseden tecrübeliyim yurt konusunda Siyasetinden, seviyeye herşeyi bilirim. Ve tabi bunlardan uzak durmayı da 10-15 kişi 1 banyoya gelirsek fakirliğin gözü kör olsun
Revengeful' Alıntı: Evet çok heyecanlıdır. 10-15 kişi 1 banyoyu kullanacaksınız falan.. Adrenalin.. Genişletmek için tıkla ... Ben liseden tecrübeliyim yurt konusunda Siyasetinden, seviyeye herşeyi bilirim. Ve tabi bunlardan uzak durmayı da 10-15 kişi 1 banyoya gelirsek fakirliğin gözü kör olsun
paradox07 Üye Revengeful' Alıntı: Pazartesileri okul yok ve haftada 20 saat olduğu için sorunda yok Nerdeyse her gün yarım gün Üni hayatı işte Genişletmek için tıkla ... haftada 21 saat ve perşembe,cuma okul yok.3gün okul,4gün tatil.üni hayatı işte
Revengeful' Alıntı: Pazartesileri okul yok ve haftada 20 saat olduğu için sorunda yok Nerdeyse her gün yarım gün Üni hayatı işte Genişletmek için tıkla ... haftada 21 saat ve perşembe,cuma okul yok.3gün okul,4gün tatil.üni hayatı işte
Black-killing Üye Liseyi özledim yav :S okulun kıymetini bilin özellikle liseyi.Okul bitince özleyeceksiniz .
TheMadness Üye GuitaristBoy' Alıntı: bugün kuzenimi müdür yardımcısı berbere göndermiş bumudur saç yasağı Genişletmek için tıkla ... Ünide uzatsın
GuitaristBoy' Alıntı: bugün kuzenimi müdür yardımcısı berbere göndermiş bumudur saç yasağı Genişletmek için tıkla ... Ünide uzatsın
GuitaristBoy Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: Ünide uzatsın Genişletmek için tıkla ... ne arıza bu ya teyzemler yemekte olduğu için bu veledin servisiylede ben uğraşıyom liste yanlışmış diye servise almamışlar kapı gibi liste var elimde geçen seneki arkadaşlarıda var napıyim yani
TheMadness' Alıntı: Ünide uzatsın Genişletmek için tıkla ... ne arıza bu ya teyzemler yemekte olduğu için bu veledin servisiylede ben uğraşıyom liste yanlışmış diye servise almamışlar kapı gibi liste var elimde geçen seneki arkadaşlarıda var napıyim yani