Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 kb lik hızı artırmak mümkünmü..?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DOKTOR 7
Üye
Konu Sahibi
5 kb lik hızı artırmak mümkünmü..?
arkadaşlar 5 kb lik sınırsız paket var turkcell de bu paketin hızını nasıl artırabilirim.yani sınırsız paketin 5 kb lık hızını sınırzız ve 350 kb lik hıza çıkarmanın yolu nedir.
KinG Tornado
Üye
İmkansız sen en iyisi 20 tl ye sınırsız 1 gb al her ay ben aldım kullanıyorum 5 aydır menmunum ama yok dersen tek çıkış yolu wifi
DOKTOR 7
Üye
Konu Sahibi
şimdi arkadaşlar 5 kb lik paket aldım diyelim üstüne ek başka baket alsam sınırsız 1 ay paketi kullanabilirmiyim ve hızı normal olurmu
kardeş bak şöyle olabilir 1gb kullandıktan sonra internet hızı düşebilir vodafonede de böyle biri var 250 mb hızlı internet veriyorlar bitince hız azalıyor okadar
plusnettr
Üye
Adil kullanım noktasının ek paket almadan kalkmayacağını anlatamıyoruz burada kimseye bunu operatörlerde açıklamış başka ne yolu arıyorsunuz acaba. Tabiki alacağınız cevaplarda bu şekilde olur
Adil kullanım noktasının ek paket almadan kalkmayacağını anlatamıyoruz burada kimseye bunu operatörlerde açıklamış başka ne yolu arıyorsunuz acaba. Tabiki alacağınız cevaplarda bu şekilde olur
Ben böyle bir paketten bahsedildiğini sandığım için(ki zaten öyle anlaşılıyor konuyu okuyunca) sordum sadece..Sınırsız 1gb paketinden bahsedildiğini yeni anladım..
Ben böyle bir paketten bahsedildiğini sandığım için(ki zaten öyle anlaşılıyor konuyu okuyunca) sordum sadece..Sınırsız 1gb paketinden bahsedildiğini yeni anladım..
5kbpslik pakete de (şu anda paket kaldırıldı) ek paket alınca hız artırılabiliyordu. Adil kullanım noktasına girdikten sonra ek paket almadan hızı nasıl artırmayı düşünüyorsunuz onu açıklığa kavuşturun.
5kbpslik pakete de (şu anda paket kaldırıldı) ek paket alınca hız artırılabiliyordu. Adil kullanım noktasına girdikten sonra ek paket almadan hızı nasıl artırmayı düşünüyorsunuz onu açıklığa kavuşturun.
Yahu kardeşim ben hız sınırını falan kaldırmayı düşünmüyorum adam gibi okumadan cevap veriyorsunuz.Ben bu konuyu gördüm ve dedim ki :"Böyle bir paket de mi varmış?" Ve sordum var mı böyle bişey diye.Hay yazmaz olaydim,hay sana bulasmaz olaydim yaa!!
arkadaşlar 5 kb lik sınırsız paket var turkcell de bu paketin hızını nasıl artırabilirim.yani sınırsız paketin 5 kb lık hızını sınırzız ve 350 kb lik hıza çıkarmanın yolu nedir.
Belirtdiğiniz şekilde Paket hızlandırma gibi bir şansınız yok.Burdanda belirteyim Forum kurallarına uyunuz Lütfen yardım gerektiren konularda kişiye yardımcı olmanın dışındaki sohbet ve diğer mesajlar silinir.İyi forumlar