5 ev 2 ahır 1 araç yandı...İşte nedeni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
5 ev 2 ahır 1 araç yandı...İşte nedeni
BİNGÖL'ün Karlıova İlçesi Sarıkuşak Köyü'nde aralarında husumet bulunan Tuna ve Akyol aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 42 yaşındaki İsmail Tuna öldürülürken, biri silahla 2 kişi yaralandı . Cinayetin ardından Tuna ailesinin üyeleri, Akyol ailesi mensuplarının oturduğu 5 ev, 2 ahır ve 1 aracı ateşe verip yaktı . Akyol ailesi köyü terk ederken, önlem alan jandarma köye giriş ve çıkışları yasakladı .

Karlıova'nın Sarıkuşak Köyü'nde yaşayan ve arazi anlaşmazlığı yüzünden yıllar öncesine dayalı aralarında husumet bulunan Tuna ile Akyol, aileleri arasındaki olay bu sabah meydana geldi . İddiaya göre, 18 yaşındaki Arafat Tuna, koyunları otlatmaya götürürken, Akyol ailesine ait arazinin içinden geçerken, önü 40 yaşındaki Ali Akyol tarafından kesildi . Akyol, arazilerinden geçen Arafat Tuna'yı kürekle dövdü . Kanlar içinde eve gelen Tuna, olayı yakınlarına anlattı . Tuna, yakınları tarafından Karlıova Devlet Hastanesi'ne götürülürken, diğer yakınları Akyol ailesinin bulunduğu bölgeye gitti .

Tarlada ot toplayan Akyol ailesi ile Tuna ailesi arasında tartışma çıktı . Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Akyol ailesinden bir kişi Kalaşnikof tüfekle ateş açtı . Açılan ateşte, köyün eski muhtarı 42 yaşındaki İsmail Tuna olay yerinde ölürken, Abdulmenav Tuna yaralandı . Yaşanan arbede daha da büyümeden diğer köylülerin araya girmesiyle önlendi . İsmail Tuna'nın cesedi ile yaralanan Abdulmenav Tuna, Karlıova Devlet Hastanesi'ne götürüldü . EVLER, AHIRLAR, ARABA ATEŞE VERİLİP YAKILDI Ailelerinden 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanması üzerine öfkelenen Tuna ailesinin fertleri bu kez köyde Akyol ailesinin oturduğu 5 ev, 3 ahır ve 1 otomobili ateşe verip yaktı . Bu sırada Akyol ailesinin tüm fertleri köyden kaçtı . Köylülerin haber vermesiyle birlikte çok sayıda jandarma ekipleri ve itfaiye köye gitti . Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri yangınları kontrol altına alırken, evler, ahırlar ve otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi . Geniş çaplı önlem alan jandarma ekipleri, başlattıkları soruşturmayı sürdürürken, köye giriş ve çıkışları yasakladı .

KAYNAK: hürriyet
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
598
haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
363
haydaravısyon
NEXUS
Cevap
3
Görüntüleme
387
codblackops2
doctorrr
Cevap
2
Görüntüleme
435
Murat Alper


Üst Alt