5 dakika ayrınız . Belleyi yükliyemedim .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
5 dakika ayrınız . Belleyi yükliyemedim .
anakartımın değişmesiyle belleyi yükliyedim . Benim sorularım olacak .
1 . ürün kodu 059c5w6 ya bir kaç hafta,ay sonra güncelleme gelirmi .
2. Güncelleme yapamazsak ( afedersiniz ama )ne b.k yicez ?
3. güncelleme için navifirm phoneix gibi programlar varmış bunlar yasalmı , bu programlarla bile telefonu çöken olmuş
4. navifirmden güncelleme yapmak istemiyorum garantiye versem anakartını ne yaparlar .
5. tüketici haklarına başvursam telefonu değiştirme kararı alırlarmı
şu telefona 600 tl sayıyoz hayrını göremiyoz ne diyim artık :sinir:off:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sorularını tek tek cevaplayamayacağım çünkü mobilim ama tek şunu söylemek istiyorum :
Naviden varyant indirilip Phoneix ile atılan flash ; Suite ile yapılan güncellemeden daha sağlıklıdır . Sana tavsiyem naviden belle dosyalarını indir flashla zaten istesende suite ile yapamazsın .

rewa

rewa

Üye
navifirm ile flaslasan bile belle yüklenmiyor benımde urun kodum 059F4Z9 telefonu sıfır aldım ama navidede ovidede belle güncellemesi gelmedi ben kendım baska kod yukledım yıne olmadı en sonunda duvara vurucam telefonu olucagı o

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Navide nasıl gelecek ki ? Telefonunuz C6-01 sanırım yapacağınız işlem şu :
Navifirm 1.6 + indirin .
Naviye girin .
C6-01 ' i bulun .
110.030.0609 sürümüne tıklayın .
Varyantlardan euro2 Türkiye ve telefon renginizi ( Black veya silver)
8 işaretli dosyayı indirin .
İndirince buraya ya da özelime bildirin yardımcı olmaya devam edeceğim.

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
annanin bir guncellemesini suitten yapmistim . Bu belle guncellemeyi hicmi yapamicam

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
merhaba benımde kucuk bır sorunum war belle yukledım ovı den fakat sımdı de sertıfıka hatası verıyo yuklemelerde yardımcı olabılır mısınız?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
@enes
Yüklerseniz telefon komple ingilizce olur .
@erdogan
Telefonu hacklemeniz lazım .

rewa

rewa

Üye
Navide nasıl gelecek ki ? Telefonunuz C6-01 sanırım yapacağınız işlem şu :
Navifirm 1.6 + indirin .
Naviye girin .
C6-01 ' i bulun .
110.030.0609 sürümüne tıklayın .
Varyantlardan euro2 Türkiye ve telefon renginizi ( Black veya silver)
8 işaretli dosyayı indirin .
İndirince buraya ya da özelime bildirin yardımcı olmaya devam edeceğim.

c6-01 de euro2_turkey yok mecburen sacede turkey_black , vs var onlarda denedım olmuyor buyuk ıhtımal urun kodlarının aynı olmamasından kaynaklanıyor..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
nasıl olmuyor ?

rewa

rewa

Üye
bugun turkey_black turkey_silver euro2_black euro2_bronze bunları tek tek flasladım fakat hala symbian anna... yaptıgım adımlar : nokia c6-01 > RM-718 > 111.30.609 > euro2_black flaslıyorum yıne anna yıne anna belle olmuyor benım telefonumun urun kodu navide yok buyuk ıhtımal uyusmalıktan yüklemiyor

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
cok tesekurler ılk kez denıcem ama bakalım nasıl olacak

A.S.P.A.V.A.

A.S.P.A.V.A.

Üye
cihazlarınız servis görmüş. suite görmez. cfw bölümünden belco2 nin cfw yi alın. phonixle flaslayın...

n000k

n000k

Üye
bugun turkey_black turkey_silver euro2_black euro2_bronze bunları tek tek flasladım fakat hala symbian anna... yaptıgım adımlar : nokia c6-01 > RM-718 > 111.30.609 > euro2_black flaslıyorum yıne anna yıne anna belle olmuyor benım telefonumun urun kodu navide yok buyuk ıhtımal uyusmalıktan yüklemiyor

anakartı degişen,yurt dışı çıkışlı bir sürü tel bu şekilde türkçe belleye sahip oldu.kesin bir yerde yanlış yapıyorsundur flaş atarken..telefonunun kendi rengini yüklemeye çalış.bırak diger renkleri

rewa

rewa

Üye
belleyi yükledim.. gercekten muhtesem.. hatam flash atarken sw numarasının anna nın numarasını görmesi olmus. Siteden aydın abimizin yardımlarıyla Belle ye geçiş bulunmaktayım hayırlısı olsun :)

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
üstat flaşla orjinalden iyidir

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
allaha şükür adam gibi birisiyle konuştum Ana kartı değişenler biraz bekledikten sonra güncelleme gelecekmiş . Türkçe gelecekmiş . Bu siteyide ben buldum burdan turkeyi şeçip hangi kodlara güncelleme gelmiş bakabiliyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt