5 bin YTL'lik otomobil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
5 bin YTL'lik otomobil!

'Dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano, Ekim'de Türkiye'ye geliyor! Araç için binlerce kişi şimdiden sıraya girdi bile. Arabanın değeri ise sadece 5 bin YTL.

Otomotiv devi Tata, 'dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano'nun da etkisiyle Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüdü. Araç sonbaharda Türkiye'ye gelecek.
Hintli Tata tarafından 'Dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano henüz Türkiye'ye gelmedi, ancak oluşturduğu olumlu imajın da etkisiyse Tata Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüme kaydetti. Tata'nın Türkiye Distribütörü İsotlar Grup'un Pazarlama Müdürü Banu Eresen, “Yılın ilk 6 ayında binek otoda sektör yüzde 18,2 büyürken Tata yüzde 51,2 oranında büyüdü. Ticaride ise sektörün büyümesi yüzde 4,9 iken Tata yüzde 21,4'lük büyüme gerçekleştirdi” dedi.
TELEFONLAR KİLİTLENDİ
Banu Eresen, sektörden daha hızlı büyümelerinde doğru pazarlama stratejileri uygulamanın yanında etkili olan faktörler hakkında şöyle devam etti: “Tato Nano dünya basınında lanse edildiğinde telefonlarımız kilitlendi. Kadronun yarısı, sıraya girmek, kaparo vermek ve filo almak isteyenlere ürünle ilgili bilgiler verdi. Jaguar ve L.Rover satın alması ve Tata Nano üretimi sayesinde basında olumlu olarak çok yer aldık.”

YsF_90

YsF_90

Üye
Benim çift amaörtisörlü 21 vites dağ bisikleti bundan daha iyi :kop:. tabi şaka buda araba bisiklet gibi olmaz, ama ben bunun sıfırını alana kadar gider bi doğan, şahin alırım daha ii olur bence. paylaşım için teşekkürler.

siberson

siberson

Üye
paylaşım için teşekkrüler:oke::oke:

schumici

schumici

Üye
Benim çift amaörtisörlü 21 vites dağ bisikleti bundan daha iyi :kop:. tabi şaka buda araba bisiklet gibi olmaz, ama ben bunun sıfırını alana kadar gider bi doğan, şahin alırım daha ii olur bence. paylaşım için teşekkürler.

aynen kardeşim yav bu ne çocuk oyuncağı gibi

mservank

mservank

Üye
sabun gibi be buna araba demem ben valla bisikletime değişmem
hiç sevmiyorum zaten hintlileri, çinlileri:@

xkadir61

xkadir61

Üye

katılıyorum. aynen şahin alırım daha iyi.:oke:

Calaissien

Üye
böyle küçük boyutlu smart otombillerden Avrupa'da çok var

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Yok be buna binilmez ufacık şey

parson53

parson53

Üye
giderken arkana iyi baq bu aarabayla yanından tır geçti kaydı sana :)

Solamente

Üye
küçük ama sevimli :ehe

rbatu

Üye
Bu Arabayı Yüklesen Havalanırsın Beee Tofaşaı Yükle Al Sana 500HP Araba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt