5 Bin Liralık Güvercinlerin Kümesi Patlatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
5 Bin Liralık Güvercinlerin Kümesi Patlatıldı
Bursa'da hırsızlar kümesi patlatarak 5 bin tl değerindeki güvercinleri çaldı.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Ş.K.'ya ait yaklaşık 5 bin lira değerinde olan 25 adet güvercinin bulunduğu kafesin kapısını baltayla kırdı. Zanlılar, kafesin içerisindeki değerli güvercinleri çalarak kaçtı. Güvercinlerine sabah yem vermek için geldiğinde kafesin kapılarının kırık olduğunu ve güvercinlerin çalındığını gören Ş.K. polise Haber verdi. Polis, güvercin hırsızlarını yakalamak için çalışma başattı.

serif55

serif55

Üye
Haber için teşekkürler hocam hata var ama 25 bin lira yazıyor haberin başlarında sonra 5 bin lira yazıyor bilginize ;)

Akıncı

Akıncı

Üye
patlatıldı diyince bende bomba ile zannettim:ah
çivisi çıkmız hırsızların

- - - Eklendi - - -

Haber için teşekkürler hocam hata var ama 25 bin lira yazıyor haberin başlarında sonra 5 bin lira yazıyor bilginize ;)

5 bin yazıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

patlatıldı diyince bende bomba ile zannettim:ah
çivisi çıkmız hırsızların

- - - Eklendi - - -

5 bin yazıyor

konuyu açarken yanlışlık yaptım biriniz gördünüz biriniz görmediniz ondan kaynaklanıyor ben kendim farkettim düzeltmeden farketmişsin açar açmazmı girdin naptın :D

Akıncı

Akıncı

Üye
öyle yaptı sanırım:ehe

serif55

serif55

Üye
Valla 13 saniye yaziodu tapatalk sağolsun :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
fk555897

fk555897

Üye
Şimdi de hayvanlara bulaştılar. Bu dünya'nın hali nereye gidiyor?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
5 bin tl güvercinden ne kadar et çıkar ki dişin kovuguna yetmez

Uhops

Uhops

Üye
Patlama falan yazınca bende bomba falan atılık sandıydım:)

Üst Alt