ibrahim0635
Üye
5 adet Telefon, fiyatları çektim(1tanesi sirocco DARK 1 tanesi Sirocco GOLD)
Bütün Fiyatlari Çektim:
Sirocco G
Sirocco Dark 155TL
GM DST Busines: 125TL
Nokia6500C : 135 TL
Nokia 1200 :25TL
Bütün Teklifler Degerlendirilir.
(değer ol
8800 Sirocco Gold: Orjinal kasa , orjinal batarya ,Tüm fonksiyonlari
8800 Sirocco Siyah: Orjinal kasa , orjinal batarya ,Camerasi çalismiyor, Ekran fazla parlak ,Orjinal kutusu ve kitapçiklari , cdsi, dahil,Sarj aleti ve kulakligi dahil 195TL
6500C : Siyah Renk , tüm tuslari ve özellikleri faal , sesi bana göre az geliyor , orjinal sarj ve kilifla beraber : Fiyati : 155TL
General Mobile DST Business : Cihaz orjinal ve 2 hatta kayitli , yedek orjinal bataryali , usb sarj aleti ve batarya sarji ile beraber : 145TL
Nokia 1200: Cihaz orjinal ve bataryasi hala 3 gün gidiyor , 2. sene önce sifir olarak aldim,özellikle mesaj yazmayi sevenler için süper bir cihaz.Fiyati 40 TL
Sirocco G
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
d 250TL Sirocco Dark 155TL
GM DST Busines: 125TL
Nokia6500C : 135 TL
Nokia 1200 :25TL
Bütün Teklifler Degerlendirilir.
(değer ol
k fazla olan tellerle takas olabilir.üstüne fark verilebilir.) 8800 Sirocco Gold: Orjinal kasa , orjinal batarya ,Tüm fonksiyonlari
tuslari faal faal , sarj aleti yok Fiyati : 499TL 8800 Sirocco Siyah: Orjinal kasa , orjinal batarya ,Camerasi çalismiyor, Ekran fazla parlak ,Orjinal kutusu ve kitapçiklari , cdsi, dahil,Sarj aleti ve kulakligi dahil 195TL
6500C : Siyah Renk , tüm tuslari ve özellikleri faal , sesi bana göre az geliyor , orjinal sarj ve kilifla beraber : Fiyati : 155TL
General Mobile DST Business : Cihaz orjinal ve 2 hatta kayitli , yedek orjinal bataryali , usb sarj aleti ve batarya sarji ile beraber : 145TL
Nokia 1200: Cihaz orjinal ve bataryasi hala 3 gün gidiyor , 2. sene önce sifir olarak aldim,özellikle mesaj yazmayi sevenler için süper bir cihaz.Fiyati 40 TL