uku
Üye
-
Konu Sahibi
-
Video için teşekkür ederiz rom güzele benziyor
Bir kac kere yanlisliklan goruntulu arama yapmistim ama aramanin karsi tarafa gidip gitmedigini bilmiyorum
Tese
Ben tesekkur ederim rom gercekten guzel ama cevirme sıkıntıları var malesef
Arkadaş roma burdan ulaşabilirsiniz
GDrive Link 1 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GDrive Link 2 :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mega Link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar romun tanıtımı türkçe olarak buarada yapmaya çalıştım elimden geldiğince
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aklınızın takıldığı yapamadınız bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım...
Asıl siteye verdiğim linkten ulaşabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu dediklerinizi nerden buluruz hocam?bu romu SueMax Kernel Ultra Core V2 kernel ile kullanın batarya ömrü ve performans çok iyi
Bu dediklerinizi nerden buluruz hocam?
Linklerini ve nasıl yükleneceğini anlatırmısınız?
Görüntülü görüşme var hocam..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anlatımı burda var ama ingilizce yapamazsın detaylı olarak anlatırım
evet bu roma yüklenmiyor pile artı katkısı oluyor yüklemenizi tavsiye ederimNormalde bende bu konudaki rom yüklü.. Bu kernel ile daha iyi mi olacak? Cahilliğimin kusuruna bakmayın.. bu işlerde biraz yeniyim.. romu biliyordum da kernel ile ilgili bişey duymadım..
arkadaşlar bende n9000 versiyon olanı var ama xda da hep 9005 versiyon olan için rom lar var 9000 versiyonuna hangi romları yükleyeceğiz
Teşekkürler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadaki romları yükleyebilirsin
suemax kernel ayarlarini nasil yapicaz soylermisinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadaki romları yükleyebilirsin
suemax kernel ayarlarini nasil yapicaz soylermisin
ayar filan yapmanıza gerek yok kerneli yükleyin tamamdırsuemax kernel ayarlarini nasil yapicaz soylermisin
cihaz cok isiniyo suemax iyi degil sanirimayar filan yapmanıza gerek yok kerneli yükleyin tamamdır
Kerneli yüklerken özel modu açıp yükledikten sonra gerekli dosyalari sildinizmicihaz cok isiniyo suemax iyi degil sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?