4'üncü MaxiCep Adana Buuluşması, 29 Mart Cumartesi - Saat 13:30'da ..

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4'üncü MaxiCep Adana Buuluşması, 29 Mart Cumartesi - Saat 13:30'da ..
Merhaba arkadaşlar,

1 Mart'ta gerçekleştirmeyi düşündüğümüz 4'üncü MaxiCep Adana buluşmasını 2 kişinin katılmasından dolayı ertelemiştik. Yeni bir gün ve saat belirlendi. Bu hafta kısmetse buluşuyoruz.

Bazı arkadaşlar tarih erken değil mi, diye sorabilirler. Haklılar; ama bundan sonraki haftadan itibaren kimi arkadaşlarımızın ÖSS'ye hazırlık, kimi arkadaşlarımızın da vize sınavına çalışmaları yoğunlaşacağı için böyle bir tarih belirlemek durumunda kaldık.

Buluşma yeri için bir şey konuşmadık henüz; ama Baraj Yolu veya Galeria olacak büyük ihtimalle. Buluşma yerini buluşmaya gelecek arkadaşlarla belirleyelim.

Buluşma yeri belirlenmiştir:

Yer: Duygu Kafe karşısındaki Ora Bar önü ..
Saat: 13:30

Buluşmaya gelenler:

ChavRash
POWER
NedLefLuff
D3N1Z
İboRotti01 ( belki )
chadashh ( belki )
Cinema ( belki )

Tüm arkadaşları bekleriz.

leiche

Emekli Yönetici
hemşerim gelmek isterdim ama mart sonunda bizim sınawlarımız war

inşalah yazın

POWER

Üye
Tabiki bende orda olcam yer olarak galeria sıktı artık değiştirelim derim ben !

bir aksilik olmaz ise yanın dayım chavrash onur la beraber

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abimin yani Onur'un geleceğini sanmıyorum İborotti. Biz bize takılırız her zamanki gibi.

POWER

Üye
Diğerleri nerde s

chadashh

Üye
ben de gelebilirim yarın adanada bi işim var eğer fırsatım olursa uğrayabilirim tam olarak yer neresi belli değil galiba ve kimse de yok gibi..
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Cinema

Üye
işim cıkmaza bende geliyorum Adana ya

POWER

Üye
ben de gelebilirim yarın adanada bi işim var eğer fırsatım olursa uğrayabilirim tam olarak yer neresi belli değil galiba ve kimse de yok gibi..
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Hacker_akbal?

POWER

Üye
Buluşma saati birazdan açıklanacak arkdaşlar sabredin

POWER

Üye
Evet herşey tamam kesin gelecekleri görelim

elmyra

Üye
hasan bu buluşmayı 32 martta yapsaydın bende gelebilirdim

DiaBLoS

Admin
diablos gelir inşallah..ama anlamıyorum neden iş gününe denk geliyor? Benimde vizelerim var 5-6 nisanda..netice günlerce bir arada olmucaz demi..???

Yarın 13.30 da Ora Bar'ın önündeyim

D3N1Z'e msj attım arkadaşlar haberdar ettim bir aksilik olmazsa oda gelir

kurt bey

Üye
Adana buluşmasıda brezilya dizilerine dönüştü sankim Bi buluşamadınız. İnş bu sefer tam kadro birarada olup güzel bi gün geçirirsiniz bizede fotolarınıza bakıp kerevetine çıkmak kalır

gknky

Üye
ankara ne zaman buluşuyor

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
diablos gelir inşallah..ama anlamıyorum neden iş gününe denk geliyor? Benimde vizelerim var 5-6 nisanda..netice günlerce bir arada olmucaz demi..???

Ali, çoğunluğun uygun olduğu gün ve vakit bu. Yoksa bilerek ayarlamıyoruz tarih ve saati.

Adana buluşmasıda brezilya dizilerine dönüştü sankim Bi buluşamadınız. İnş bu sefer tam kadro birarada olup güzel bi gün geçirirsiniz bizede fotolarınıza bakıp kerevetine çıkmak kalır

Kötü bir durum; ama yazdıklarınında doğru olmadığı söylenemez.