4s vifi pc oyunu indirmek yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
4s vifi pc oyunu indirmek yardım
arkadaşlar kısaca sorunu anlatiyim iphone 4s kullanıyorum bu telefondan bilgisayar oyunları indirip bilgisayarıma atıp kurmam mümkünmü yani yapmak istedigim bende vifi var bilgisayardan oyunu indirmektense telefondan indirmeyi tercih ediyorum daha hızlı indiriyo telde ben bu indirme işlemini yapamadım mesela pes13 tıklıyorum linkine ilerliyorum en sonda otomatik indirme başlamıyo pc den deniyorum başlıyo bunun için bi indirme programı varmı bilgisayardaki gibi idman flashget tarzı bişey veya siz nasıl indiriyorsunuz anlatırsanız sevinirim bu arada tel 64 gb şimdiden yardımlarınız için tşk

- - - Eklendi - - -

Kimse bilmiyormu

Apache11

Apache11

Üye
.exe dosyalarını iphone la indirmek zor diye biliyorum..bilgisayarla aynı siteye girince dovnload yapabiliyosun ama iphone da olmuyor..safari den olmazsa farklı web browser lar dene..opera hariç tabi...

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar kısaca sorunu anlatiyim iphone 4s kullanıyorum bu telefondan bilgisayar oyunları indirip bilgisayarıma atıp kurmam mümkünmü yani yapmak istedigim bende vifi var bilgisayardan oyunu indirmektense telefondan indirmeyi tercih ediyorum daha hızlı indiriyo telde ben bu indirme işlemini yapamadım mesela pes13 tıklıyorum linkine ilerliyorum en sonda otomatik indirme başlamıyo pc den deniyorum başlıyo bunun için bi indirme programı varmı bilgisayardaki gibi idman flashget tarzı bişey veya siz nasıl indiriyorsunuz anlatırsanız sevinirim bu arada tel 64 gb şimdiden yardımlarınız için tşk

- - - Eklendi - - -

Kimse bilmiyormu
Arkadaslar free vıdeo programı ile ındırın

Apache11

Apache11

Üye
hım bende nasiplendim tşk bilgi için hiç aklıma gelmemişti hemen denicem

Symbianize

Symbianize

Üye
Bunun için telefonunuzun jbli olması gerekiyor o saçma video programlarıyla indirseniz bile pcye atamazsınız yapmanız gerken

Jb kurup safari doenload manager kurmak birde ifile kurmak en son pcye ifunbox kurup anca öyle

Takipçi Satın Al

Üst Alt