4s te 3g seçeniği yok bır yardım edermısınız

Sponsorlu Bağlantılar

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
    Konu Sahibi
4s te 3g seçeniği yok bır yardım edermısınız
merhaba arkadaşlar 2 hafta once 4s aldım arkadsımda 4 var ağ da 3g ac kapa var benım 4 s te yok sebeb ne bılen duyan varmı arkadaslar

danger2

Üye
iphone 4s de 3g açma kapatma seçeneği yok

ultrayer6

ultrayer6

Üye
iphone 4s de bu seçenek kaldırıldı ki blrtakım fandroidler iphoneda 2g androidli cihazda 3g açarak nternet hızı gövde gösterisi de yapamazlar artık

Jomolocco

Jomolocco

Üye
3g secenegi yoksa artık Edgemi ???
yoksa otomatikmi açık cok saçma
iphone 4 almak daha iyi ozaman

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
    Konu Sahibi
edge yok dırek 3 g 3 g olmayan yerde E yazıyor tepede zaten

benonur2000

benonur2000

Üye
4s e geçmemem de önemli bir etken oldu

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
    Konu Sahibi
niye gecmıyorsunkı appleden ogrendım Edgeyı kaldırdık dırek 3g yanı bır problem yokmus zaten hem edge hem 3g açma kapa saçma bence sebebıde 4 cıktıgında 3g nın olmaması 4s 2 kat daha hızlı işlemcı ve 7 kat dfaha hızlı ekran kartına sahıp cok memnunum

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Gerçi Türkiye'deki 3g cok iyi
anten sorunlarından yaptılar bunu otomatik mod hhesabı
elimde 33GS var hangisini alıcam bilemedim

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
    Konu Sahibi
4 ste anten sorunu kaldırmıslar cıft anten var

benonur2000

benonur2000

Üye
niye gecmıyorsunkı appleden ogrendım Edgeyı kaldırdık dırek 3g yanı bır problem yokmus zaten hem edge hem 3g açma kapa saçma bence sebebıde 4 cıktıgında 3g nın olmaması 4s 2 kat daha hızlı işlemcı ve 7 kat dfaha hızlı ekran kartına sahıp cok memnunum
1- internet kotam azaldığı zaman 3g kapayıp edge kullanırım
2- online oyun oynamak video izlemek online müzik - tv izlemek gibi durumlar haricinde hep edge de duruturum şarj en az %10 artıyor ve şebeke 3g - edge ayrımı yapmadığı için daha sorunsuz oluyor
Cihazınızı güle güle kullanın ben bir sebep oldu dedim sadece bu yüzden cihazı almaktan vazgeçmedim

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
    Konu Sahibi
4s alcam kotalı ınternet :)

mastermobi

Üye
Zaman zaman pil problemi olduğunda insan 3G'yi kapatma ihtiyacı hissedebilir. Ben 4G kullanıyorum ancak 4S almaya heves etmedim. Bence çokta akıllıca bir özellik olmamış. Bazı ayarları dayatma yerine kullanıcının insiyatifine bırakmak daha doğrudur.
Tabi bunu sorun etmeyen kullanıcılar da vardır, birşey diyemeyiz.

----------Eklendi @ 10:28:59 ---------- Yazıldı @ 10:22:55 ----------

bu arada, bu konu zaten açılmış önceden, şimdi farkettim. Konu açmadan önce bi arama yapmakta fayda var.
http://www.maxicep.com/iphone/iphone-4s-3g-566274.html

Avunyali

Üye
Evet Bu Çok Fazla Tuhaf Gelmedi Bana...

Cunku iPhone 4S i zannediyorsam luks bir telefom yapmak istemişler :)

jackal78

Üye
Hücresel Veriyi Kapatınca 3G Kapatılıyor

USAForever

USAForever

Üye
bence hiç bu sorunlarla uğraşma nokia n9 al.

axus

Üye
İphone 4s de 3g kapatip acma senegi menude bir sonraki cikicak versionda eklenicek bilginize...

dogruer3232

Üye
Arkadaslar Cydia'dan sbsettings yukleyip 3g'yi ordan kontrol edebilirsiniz :)

servan21

Üye
Arkadaşım cevabın Attıgın Fotoğrafta Hücresel Veri:3g Kapatırsan sorun Çözülür...

technoman34

technoman34

Üye
merhaba arkadaşlar 2 hafta once 4s aldım arkadsımda 4 var ağ da 3g ac kapa var benım 4 s te yok sebeb ne bılen duyan varmı arkadaslar

ios 5.1 ile bu özellik gelmekte aynı zamanda pil sorunu %100 çözüldü ben kendim ios 5.1 beta 3 sürümü kullanıyorum ve sorunsuz çalışmakta bunu sizde yüklemek isterseniz udid aktivasyonu yaptırarak kullanabilirsiniz.

Üst Alt