4s s3 s4 mini

Sponsorlu Bağlantılar

123ql

Üye
    Konu Sahibi
4s s3 s4 mini
Selemun aleykum arkadaşlar ben telefon alicam ama kararsiz kaldim oyun internet ve müzik icin kullanicam sizce hangsi uygun bütçem 1200 s4 minimi iphone 4s mi s3 mü

Kerim.

Kerim.

Üye
S3,nexus4

enterneoll

enterneoll

Üye
ben galaxy s3 tercih ederim ama alma nedenin nedir ?

enesrsln

enesrsln

Üye
Ben olsam Teknosa'da indirim varken Nexus 4'ü alırdım. Ama yarın alman gerekli yarın son.

iOSait

iOSait

Üye
Selemun aleykum arkadaşlar ben telefon alicam ama kararsiz kaldim oyun internet ve müzik icin kullanicam sizce hangsi uygun bütçem 1200 s4 minimi iphone 4s mi s3 mü

bir android düşmanı olduğum için iphone4s diyorum tabi haklı olduğum konularda var

bikere s4 mini nin çift çekirdek ile gelmesi çok büyük bir eksi olmuş ayrıca ara modellere bakman çok doğru olmaz çünkü güncelleme konusunda sıkıntı çıkabiliyor bence S4miniyi ele gitsin kaldı S3 ile 4S

bence 4S çünkü stabilizasyon ve uygulama bir arada güncelleme olarak iOS 7 yi alacaksa daha da güzel olur tabi S3 de güzel bir telefon dediğim gibi büyük ekranı fazla sevmiyorum uygulama bol bol olsun stabil bir işletim sistemi istiyorum dersen 4S al S3de birtakım sorunlar çıkabiliyor

bu arada ben neden nickimi AndroBey yaptım onu da anlamadım valla bi değiştirelim dün gececilerden biri küfretmiş bana hem androbeysin hem iOSu tutuyorsun diye :ehe

Invoke

Invoke

Üye
bu arada ben neden nickimi AndroBey yaptım onu da anlamadım valla bi değiştirelim dün gececilerden biri küfretmiş bana hem androbeysin hem iOSu tutuyorsun diye :ehe

Bence bir şey tutma, takım tutar gibi marka tutulmaz =P

- - - Eklendi - - -

Ayrıca s4 mini ne olacaktı 4 çekirdek mi?.. :zzz:

- - - Eklendi - - -

Bence S4minidense S3 daha mantıklı. Ben olsam 1200e gider Xperia SP(S3 daha iyi özellik olarak ben tipini beğenmediğimden söyledim, yoksa beğeniyorsan boşuna araştırma bunu =P s4 miniden biraz daha iyi bu,bence.) alırım ama seçeneklerde yok =P
Ayrıca Nexus 4 en iyisi olur, eğer oyun oynayım, daha stabil bir android kullanayım vs diyorsan... Kamera ve ses olarak iyi değil ama.

- - - Eklendi - - -

Çok karışık yazmışım :D, saat 2 normal karşılayın.
S3 diyorum sonuç olarak*

Artles

Artles

Üye
S4 8 çekirdek haliyle S4 miniyi dört çekirdek yapsalar daha iyi olurdu ilerleyen zamanlarda çift çekirdek sorun çıkartabilir

S4 8 Çekirdek mi ? 4+4 demek istedin sanirim ?

Ayrıca S4 Mini 4 çekirdek çıksa S3 yalan olurdu

Invoke

Invoke

Üye
S4 8 çekirdek haliyle S4 miniyi dört çekirdek yapsalar daha iyi olurdu ilerleyen zamanlarda çift çekirdek sorun çıkartabilir

S4 8 çekirdek değil...
Çift çekirdek ne sorun çıkartacak ayrıca, orta halli bir telefon için yeterli.

- - - Eklendi - - -

S4 8 Çekirdek mi ? 4+4 demek istedin sanirim ?

Ayrıca S4 Mini 4 çekirdek çıksa S3 yalan olurdu

4 çekirdek çıksa mini fiyatına satılmazdı o da amiral olurdu.

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ama cevap yokmu

fk555897

fk555897

Üye
Ben 4S'i öneririm. Oyun ve internet konusunda daha iyi. Ayrıca S3'den daha iyi bir kullanım sunuyor.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
4s iyidir

vefa_18

vefa_18

Üye
Tabi iki ios yani iphone 4s

maskedboy

maskedboy

Üye
bence galaxy s3 iphone 4s ten daha iyi s4 mini mi galaxy s3 mü dersen bilmiyorum s4 mini ara model bence s3 al

partyhard

Üye
s4 exynos bak sen biraz daha para bul

fk555897

fk555897

Üye

4s in o DEV ekranında internet gerçekten çok iyidir

Küçük ekran benim için daha iyi oluyor. Büyük ekran isteyen Note II veya tablet alsın. Ukalalık yapmaya gerek yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt