Öneri 4s mi alsam?

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Herkes Jailbreak'le kullanmak istemiyor olabilir arkadasim. Yoksa bende bilirim iphone 3'e whatsapp yuklemesini. Stabilite bozuluyor hersey gidiyor

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Herkes Jailbreak'le kullanmak istemiyor olabilir arkadasim. Yoksa bende bilirim iphone 3'e whatsapp yuklemesini. Stabilite bozuluyor hersey gidiyor
bnde jbsiz kullanıyorum ama bir yerden sonra telefon tabi kendi ayarlarında açamaz ki zaten açmasına apple izin vermez izin vermemesinin sebebi ise adam böyle 4s alacağına 3 te açıyor der ve 3 alır adama daha ucuza gelir ya da adam yıllarca 3 ü kullanır apple telefon satamaz yeni tel almayacaksa adamda jb yapar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Emin ol senin jb yapmandaki zararlari Apple senden iyi biliyor. Samsung gibi salak degil sayac koymaz Apple. Zamaninda 3gs te kullandim jbli/jbsiz(3gs'in kral oldugu zamanlar). Ama istedigin tweak'i uygula o telefonda subway surfers gta san andreas acamazsin o telefonda.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Emin ol senin jb yapmandaki zararlari Apple senden iyi biliyor. Samsung gibi salak degil sayac koymaz Apple. Zamaninda 3gs te kullandim jbli/jbsiz(3gs'in kral oldugu zamanlar). Ama istedigin tweak'i uygula o telefonda subway surfers gta san andreas acamazsin o telefonda.
açanı gördüm dedim sana konuyu uzatmaya gerek yok zaten konu 3gs için açılmadı

harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben istedigime ulastim fikirleriniz ve yorumlariniz icin tesekkurler konu kilitlenebilir

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Farkindayim zaten 4s yapabilecegi isi 3'un yaptigi fikri senden cikti.
tamam ben istedigime ulastim fikirleriniz ve yorumlariniz icin tesekkurler konu kilitlenebilir
Eger guvenilir biriyse 2.el al. Yoksa o paraya alacagin iphone androidden farksiz olacaktir. Yardimci olabildiysek ne mutlu bize.

• Beğen
Tepkiler: harmless07
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
2. el alacaksan iphone adama sonradan ulaşabilmen lazım belki sorun çıkar değiştirmeyi unuttuğun birşeyin şifresini filan ister

MaxipmaN

Üye
iphone 3 açıyor istediğin yere bak bir kaç ayar yapıyo olabilirsin onu bilmiyorum
denemedim ama gördüm arkadaşı gta oynarkan 3gs si vardı
adam whatsapp yok diyor ios4te kalmadı mı o neden hala açar açar diyon whapsapp açamıyor daha

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
adam whatsapp yok diyor ios4te kalmadı mı o neden hala açar açar diyon whapsapp açamıyor daha
bilmiyosanız konuşmayın konuşacaksanızda yeni konu açın ios4 te kalmadı üst versyonları yükleniyo uğraşmak isteyen yapar daha çok uzatmayalım diyorum size

MaxipmaN

Üye
bilmiyosanız konuşmayın konuşacaksanızda yeni konu açın ios4 te kalmadı üst versyonları yükleniyo uğraşmak isteyen yapar daha çok uzatmayalım diyorum size
burada aldığı son sürüme bakıyoruz doğal olarak ne yapalım üst sürüm yükleniyosa teferruat oresmi olarak bal gibi ios4te kaldı

Türe

Türe

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aciyor elbet ama kasiyor dogal olarak.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
2.el almayi dusunmuyorum alicaksan 0 iphone 4s almayi dusunuyorum . tabikideyardimci oldunuz tesekkurler

0MG90

0MG90

Üye
O donanım onu açsa bile ne kadar süre oynarsın ki zaten. Boş yorum atmayın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt