Mustafa-26
Üye
ben 1200 e 0 gibi iphone aldım süper tavsiye ederim1000 tl ye bulabilir miyim?
ben 1200 e 0 gibi iphone aldım süper tavsiye ederim1000 tl ye bulabilir miyim?
1000 tlye kim iphone satiyor? 4s alan adama 5 oneriyorsunuz. 2. El iphone 4s ya gri wifi'lidir ya da bi tusu bozuktur. Maddi durumu olmayan adam iphonedan eksik kalsin bir zahmet.
Konu sahibine; kardesim senin alabilecegin o paraya en iyi cihaz 4S o da 2.el. Emin ol o telefonu alinca seneye 5S ve 6 planlari yapacaksin. Ios 5 veya 6 ya dusurursen omurluk kullanabilirsin o sana kalmis.
Kimsenin hevesini kirmiyorum pisman olacagini soyledim. 1000 tlye iphone 5 bulursan soyle alayim. Adama simlock satacaklar sonra iPhone olacak iPod.NE ALAKA 600 TL YE İPHONE 4 700-900 ARASIDA DIŞGÖRÜNÜŞÜNE GÖRE DEĞİŞEN 4S LER VAR 1000TLYE BİLE 5 VAR İLLA SIFIR ALCAK DİYE BİRŞEY YOK İNSANLARIN HEVESİNİ KIRMAYADA HİÇ GEREK YOK
5 takoza falan girmeyecek 4s olabilir5S al 5 alacagina. Arada buyuk bir fiyat farki yok zaten. Sonraki guncellemede 4S ve 5 takoz sinifina girecek telefonlar.
5 takoz sınıfına giriyosa 5s de 6 çıkınca takoz olacak saçma konuşuyorsunuz iphone 3 ler bile hala tüm herşeyi açıyor siz 5 e takoz diyosunuz5S al 5 alacagina. Arada buyuk bir fiyat farki yok zaten. Sonraki guncellemede 4S ve 5 takoz sinifina girecek telefonlar.

herşeyi açıyo olayı artık bitti gitti ıphone4 sanandreas açamıyor hala da açamıyordur sanmam5 takoz sınıfına giriyosa 5s de 6 çıkınca takoz olacak saçma konuşuyorsunuz iphone 3 ler bile hala tüm herşeyi açıyor siz 5 e takoz diyosunuz![]()
O kadarını açamaz zaten donanımda bi yere kadar ama 3gs ile hala bir sürü uygulamayı açabilirsin.herşeyi açıyo olayı artık bitti gitti ıphone4 sanandreas açamıyor hala da açamıyordur sanmam
iPhone 4 ile aynı zamanlarda çıkan hangi telefon San Andreas'ı oynatıyor.herşeyi açıyo olayı artık bitti gitti ıphone4 sanandreas açamıyor hala da açamıyordur sanmam
forumda bi herşeyi açıyor muhabbeti var da son bulmalı adam ıphone 3 diyor ya subway surfersı kasar oiPhone 4 ile aynı zamanlarda çıkan hangi telefon San Andreas'ı oynatıyor.
"Sonraki guncellemelerde". Birader Allah'ini seversen iphone 3te whatsapp bile yok neden bahsediyon sen5 takoz sınıfına giriyosa 5s de 6 çıkınca takoz olacak saçma konuşuyorsunuz iphone 3 ler bile hala tüm herşeyi açıyor siz 5 e takoz diyosunuz![]()

kullanmayı bilmiyorsan yok whatsapp ki belli"Sonraki guncellemelerde". Birader Allah'ini seversen iphone 3te whatsapp bile yok neden bahsediyon sen![]()
asphalt 8 i gta yı oynuyo adamlar onda bilmeden birde dalga geçmeye çalışıyorsun whatsapp bile yok diyerekboş adam çok"Sonraki guncellemelerde". Birader Allah'ini seversen iphone 3te whatsapp bile yok neden bahsediyon sen![]()
merak etme gta yı da açar dediğim gibi ekrana bir süre sonra alışırsınben zaten 4s ten gta san andreas açmasını beklemem ben sadece ekranından biraz çekiniyordum diğer herşeyinden memnunum işimi görür sadece fikir almak istedim ekran ve şarj konusunda
Denedin mi?forumda bi herşeyi açıyor muhabbeti var da son bulmalı adam ıphone 3 diyor ya subway surfersı kasar o