Öneri 4s mi alsam?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Sahibindene bakarsa bulur bir sürü iPhone 5.

• Beğen
Tepkiler: harmless07

3onur5

3onur5

Üye
1000 tlye kim iphone satiyor? 4s alan adama 5 oneriyorsunuz. 2. El iphone 4s ya gri wifi'lidir ya da bi tusu bozuktur. Maddi durumu olmayan adam iphonedan eksik kalsin bir zahmet.

Konu sahibine; kardesim senin alabilecegin o paraya en iyi cihaz 4S o da 2.el. Emin ol o telefonu alinca seneye 5S ve 6 planlari yapacaksin. Ios 5 veya 6 ya dusurursen omurluk kullanabilirsin o sana kalmis.

NE ALAKA 600 TL YE İPHONE 4 700-900 ARASIDA DIŞGÖRÜNÜŞÜNE GÖRE DEĞİŞEN 4S LER VAR 1000TLYE BİLE 5 VAR İLLA SIFIR ALCAK DİYE BİRŞEY YOK İNSANLARIN HEVESİNİ KIRMAYADA HİÇ GEREK YOK

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve harmless07
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
NE ALAKA 600 TL YE İPHONE 4 700-900 ARASIDA DIŞGÖRÜNÜŞÜNE GÖRE DEĞİŞEN 4S LER VAR 1000TLYE BİLE 5 VAR İLLA SIFIR ALCAK DİYE BİRŞEY YOK İNSANLARIN HEVESİNİ KIRMAYADA HİÇ GEREK YOK
Kimsenin hevesini kirmiyorum pisman olacagini soyledim. 1000 tlye iphone 5 bulursan soyle alayim. Adama simlock satacaklar sonra iPhone olacak iPod.

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
bende biliyorum iphone 5 5s almayi ama 1000tl butcem var sadece 4s olabilirmi diye sordum 2.elde dusunmuyorum yani

fk555897

fk555897

Üye
5 güzel bir telefon. Ama ekranı küçük gelir diyorsan Note 2 al. Ben Android'e geçtim, keşke iOS'ta kalsaydım.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ekran küçük gelmez ve kasma vb sorunlar yok şarj kesin 1 gün gider ekran küçük gelmez çünkü çok kaliteli bir yerden sonra küçüklüğünü dert edemeyecek kadar kaliteli olduğunu anlarsın

• Beğen
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
bu yorumlariniz gercekten tatmin etti duymak istediklerim bunlar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
5S al 5 alacagina. Arada buyuk bir fiyat farki yok zaten. Sonraki guncellemede 4S ve 5 takoz sinifina girecek telefonlar.
5 takoz sınıfına giriyosa 5s de 6 çıkınca takoz olacak saçma konuşuyorsunuz iphone 3 ler bile hala tüm herşeyi açıyor siz 5 e takoz diyosunuz :sahan:

MaxipmaN

Üye
5 takoz sınıfına giriyosa 5s de 6 çıkınca takoz olacak saçma konuşuyorsunuz iphone 3 ler bile hala tüm herşeyi açıyor siz 5 e takoz diyosunuz :sahan:
herşeyi açıyo olayı artık bitti gitti ıphone4 sanandreas açamıyor hala da açamıyordur sanmam

0MG90

0MG90

Üye
herşeyi açıyo olayı artık bitti gitti ıphone4 sanandreas açamıyor hala da açamıyordur sanmam
O kadarını açamaz zaten donanımda bi yere kadar ama 3gs ile hala bir sürü uygulamayı açabilirsin.

fk555897

fk555897

Üye

MaxipmaN

Üye
iPhone 4 ile aynı zamanlarda çıkan hangi telefon San Andreas'ı oynatıyor.
forumda bi herşeyi açıyor muhabbeti var da son bulmalı adam ıphone 3 diyor ya subway surfersı kasar o

xmustx

xmustx

Üye
2.el iphone 5 i telefoncu 800 liraya alıyo.satışı 1000 lira eder.hiç 4s düşünme o son desteğini aldı ve elden 400 liraya çıkarabilirsin alışı da 650 falan tabi temiz bulursan..

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
"Sonraki guncellemelerde". Birader Allah'ini seversen iphone 3te whatsapp bile yok neden bahsediyon sen :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
harmless07

harmless07

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten 4s ten gta san andreas açmasını beklemem ben sadece ekranından biraz çekiniyordum diğer herşeyinden memnunum işimi görür sadece fikir almak istedim ekran ve şarj konusunda

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
"Sonraki guncellemelerde". Birader Allah'ini seversen iphone 3te whatsapp bile yok neden bahsediyon sen :D
kullanmayı bilmiyorsan yok whatsapp ki belli :D asphalt 8 i gta yı oynuyo adamlar onda bilmeden birde dalga geçmeye çalışıyorsun whatsapp bile yok diyerek

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ben zaten 4s ten gta san andreas açmasını beklemem ben sadece ekranından biraz çekiniyordum diğer herşeyinden memnunum işimi görür sadece fikir almak istedim ekran ve şarj konusunda
merak etme gta yı da açar dediğim gibi ekrana bir süre sonra alışırsın

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt