Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4s iOs5.1 jillbreak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escuridao
Üye
Konu Sahibi
4s iOs5.1 jillbreak
Arkadaşlar iphone 4s (A5) iOs5.1 jillbreak yapıldı mı yapılmadı mı lütfen biri düzgünce söylerse sevinirim biri yapıldı diyor deniyorum olmuyor biri olmadı ama sunu dene diyor en doğrusunu sizler bilirsiniz varmı yoksa hiç beklemeyim mi?
efrux
Üye
çıkmadı, çıksa sabit konu olur, forum çoşar. beklemeye devam
WebStyle
Üye
Daha çıkmadı ama eli kulağındadır her an çıkabilir. Senin gibi bende bekliyorum. Şimdilik yapacak birşey yok..
Lenneth
Üye
Bende 4S'imi yeni aldım, jailbreak olmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğradım (iOs 5.1 yüklü gelmeyeydi..) ama 3-4 aydan öncede sıkılacak gibi değilim cihazdan gayet iyi
WebStyle
Üye
Anket düzenlemişler. 4 gün içinde çıkabilir belki..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
systemboys
Üye
ya çıksın artık be yemin ediyorum 5130 kullanıyorum
bebe_ruhi
Üye
bende 4s aldım untethered ne oluyor youtube da onu yapanlar var. benim tel unlock. youtube daki gibi yapsam olmazmı
dostum şimdi,
yeni bir çıkan versiyona ilk olarak tethered jailbreak çıkarırlar. Ama bunu tavsiye etmem çünkü telefonu kapattıktan sonra normal bir şekilde açamıyorsun . Jailbreak yaptığın programla boot ekliyorsun. Yani anlayacağın zahmetli iş. Untedhered i de son olarak çıkarırlar bununla telefonu kapattığınızda bootla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Absinthe diye bir program var youtube de de videosu vardı oradan bakarak 5-10 dakikada telefonunu jailbreak yapabilirsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
WebStyle
Üye
Sona yaklaşıyoruz galiba arkadaşlar ios 5.1.1 sürümü için bu hafta çıkma ihtimali var. Ben dayanamadım shsh kaydımı alıp 5.1.1. sürümüne terfi ettim. Umarım cumaya kadar çıkar artık..
escuridao
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar jb aptım ama tema ükleince iki -üç tanesi değişior diğerleri değişmior sorn ne acaba bilen varmı?