4S 5.1.1 cydia logo gitti tekrar jailbreak olmuyo sash bulundu zaten jailbreakli diyor?????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
4S 5.1.1 cydia logo gitti tekrar jailbreak olmuyo sash bulundu zaten jailbreakli diyor?????
arkadaslar telefon jailbreakliydi bende su cydia yi biraz kurcalayayim dedim source bolumunden bazi centikli programlar mi diyeyim artik iste onlari kaldirdim sonuc logo gitti. tekrar jailbreak yapiyorum absinete 2.04 ile ama baslikta yazdigim sorun cikiyor. ne yapmam lazim????

- - - Eklendi - - -

yarim edecek birileri yokmu

altay666

altay666

Üye
Sorunun cozumunun bi kac yolu Var sen cydia yi kaldirmissin cydiada tweak lari kaldirirken confirm demeden once neleri kaldirdigina dikkat etmemissindir. Bazi tweak lar paket veya sistem dosyalari oldugundan cydiayida kaldirabiliyo
1. yol. Cihazında ifile varsa safari ye gir cydia deb dosyası seklinde arat indirdiği dosyayı ifile ile ac diye bi seçenek olacak sag veya sol üstte
ifile ile açınca yüklenici modunda çalıştır yükleme bitince yeniden baslatcihazi düzelir(resimler bana ait)
2. Yol eğer ifile yoksa bilgisayar lazım bu yolda bi kaç tane program var iTools, ifunbox gibi bunlarla telin dosya sistemine girip gene cydia deb dosyasını su adrese var>root>media>cydia>autoinstal klasorunun icine kopyala yeniden baslat düzelir
Not: resimdeki program ifunbox ve raw dosya sol tarafta ki raw dosya sistemi ile belirttiğim yola ulaşabilirsin

bu resim bana ait değil alıntıdir
İns kolay bi dille anlatmisimdir umarım yardımı olur.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah ama gec baktim ben tekrar jailbreak yaparken telefon elmadan sonra ekran gelmedi isik yaniyo ama hic bise gorunmuyo bende itunese bagladim suan 6.01 e yukseltiyorum :((((

altay666

altay666

Üye
Shsh kayitlarin var mi

altay666

altay666

Üye
Ssh kayitlarin varsa donebilirsin 5.1.1 e

yucelkaya

Üye
usta benim 4s a5 6.0.1 herkes farklı bişey diyor 5.1.1 e nasıl dönücez bi anlatıver ya dönülmez falan diyolar ssh kaydını nerden bulucaz çok yeniyim ben kafam karıştı valla

altay666

altay666

Üye
Daha onceden jb yapmismiydin yaptiysan hangi versiyonda yapmustin

altay666

altay666

Üye
İmessage adresim; [email protected] burdanda surularin varsa sorabilirsin elimden gelsigi kadri ile yardim ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt