uNdeRqr0unD
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya bakıcam kdv'si ni ödeyecekmişiz sadece.kdv'si 50 tl olan galaxy tab felan gelirse güzel olur.en düşük piranha/reed pad 4 olur.çin malıysa eğer hiç bulaşmıcam.birde concord oluree nolcak?
kdv'sini ödeyeceksiniz sadece demişler.hatta babam param yok demiş kadında bağırmış kardeşim sadece kdvsini siz verceksiniz diyorum çekirdek felan demişler birde çift çekirdekli tablet ooo akarımPiayasada en kötü tablet bile 150 tl den başlıyor yav
sonra kazık cıkar onlar sana akar dikkatli ol kardesimya bakıcam kdv'si ni ödeyecekmişiz sadece.kdv'si 50 tl olan galaxy tab felan gelirse güzel olur.en düşük piranha/reed pad 4 olur.çin malıysa eğer hiç bulaşmıcam.birde concord olur
- - - Eklendi - - -
kdv'sini ödeyeceksiniz sadece demişler.hatta babam param yok demiş kadında bağırmış kardeşim sadece kdvsini siz verceksiniz diyorum çekirdek felan demişler birde çift çekirdekli tablet ooo akarım
sonra kazık cıkar onlar sana akar dikkatli ol kardesim
Sonuç Ne Olacak Merak Ediyorum
Arkadaşlar kimse sizi elektronik eşya kazandınız diye aramaz.Hele numara 212 ile başlıyosa hiç açmayın.Zaten doğru olsa bile müşteriye neden bağrırıyo? Belliki para kazanmak için insanları zorluyolar.Bizim karakola çok evrak geliyo böyle.
Sonucu yaz bekliyorum
Daha gelmedi,hafta sonu gelir herhalde.Ama aradığımda hastane çıktı.Tabiki telesekreter vardı.Bence güvenilir ama bakıcaz.Polis kardeşim bağırmak gibi değilde babam yanlış söylemiş bağırmamış.Bu arada numarayı veremem kardeşim 216'yla başlıyor evet ama hastane numarası cep telefonu olcak hali yokhangi numaradan aramışlar şöyle bende arıyım tablet kazandınız falan diyim dalga geçeyim
Büyük ihtimalDolandiricilar
valla kapıda kontrol edip alacağım rahatımkonu açmıştım, kesinlikle dolandırılma kokuyor.dikkat!
valla kapıda kontrol edip alacağım rahatım
parayı veririm,göndermeden hemen açıp bakarım olmadı hemen geri gönderirim olmuyormu ya bu sistemden alışveriş yapmadım :Szaten bakarım kutusunu açarım yeter bana anlaşılır ne olduğufazla rahat olma istersen ptt kargo kapıda ödemede ürünü açtırmadan ücreti ödettiriyor, ürünü incelemeden ücreti talep ediyorlar.yani sen ürünün ne olduğunu inceleyemiyorsun bunun için çoğu dolandırıcı kapıda ödeme sistemini kullanıyor.
parayı veririm,göndermeden hemen açıp bakarım olmadı hemen geri gönderirim olmuyormu ya bu sistemden alışveriş yapmadım :Szaten bakarım kutusunu açarım yeter bana anlaşılır ne olduğu
Olmadı babamla konuşurlarptt de tanıdığın varsa şanslısın ürünü incelettirirsin ama yoksa kargo dağıtıcısı veya yetkilinin insafına bakar, ben daha 1 ay önce kullanmıştım bu sistemi, ama güvenim tamdı karşıya , ürüne bakabilir miyim dedim ilk 0deme dedi , ama kırık varsa almam diye o zaman alma dedi mecburen parayı yatırdım aldım sorun olmadı.senin ki riskli olduğu için bu konuda bilgilendirmek istedim seni.
- - - Eklendi - - -
unutmadan kargoyu oradaki yetkili birisinin önünde açabilir sorun olursa kanıt olarak gösterebilirsiniz.
50 TL'ye tablet mi olur yahu,yazık olmuşolsa bile donanımı tahmin etmek bile istemiyorum
bilmem ama n73 o kadar yavaş değilo tablet n73 ten yavaştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?