480 p sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
480 p sorunu
Arkadaşlar bende c7 var.Ama eski telefonumu(c5-03)okula giderken kullanıyorum.Ama bilgisayardan indirdiğim 360 p videolar sorunsuz.480 p videoları açıyor ama donuk olarak çalışıyor.720 p yi ise görüntüyü hiç çalmıyor sadece ses veriyor.360 pde netlik kötü ama 480 pde nerlik süper(ama bilgisayarda 480 p daha kötü netlik veriyor)Yani c5-03 te 480 p lik videoları donmadan nasıl oynatabilirim.OVER CLOCK işe yarar mı?

----------Eklendi @ 21:04:47 ---------- Yazıldı @ 19:30:01 ----------

Bir yardım etseniz

----------Eklendi @ 21:19:11 ---------- Yazıldı @ 21:04:47 ----------

Bir çözümü yoksa bile bir el atın.

Symbianist

Symbianist

Üye
Coreplayer denedin mi?

nike497

Üye
Julyplayer dene veya bilgisayardan direk o videoyu 'Free Converted for Nokia (Mobile de olablr) Phones' adlı programla c5-03e uygun formatı seçerek convertle snra telde normal playerla oynat ya da yine kasarsa julyplayer'la oynat. Valla krds yardmcı olabldysek ne mtlu bize :D

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Saolun ama video yu açıyor 480 p de ama kasıyor video formatını çevirince nelik bozuluyor.Dediğimiz programları demeyeceğim

eren3546

eren3546

Üye
bu programı netten indir ImTOO MPEG Encoder Ultimate youtubeden 720P veya 1080P
video ları indirip istediğin formata çevirip yüksek kalitede izliyebilirsin
bende x6 var mp4 640x480 çevirdim görüntü mükemmel

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
ben keepvid.com dan 480 p indirdim.Sonra my video converterdan fps oranının düşürdüm(15 e) diğerlerini hep en yüksek tuttum .High definitation, ı aktif yaptım görüntü harkülade ve kasma yok kalitesi mükemmel yine de hepinizin tavsiyeleri için saol yardıma ihtiyacı olan yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...