47LH4000 tavsiye edermisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

voltonero

Üye
    Konu Sahibi
47LH4000 tavsiye edermisiniz.
arkadaşlar çok uygun fiyata 47LH4000 buldum tavsiye edermisiniz.aradım sordum stoklarında varmış. yorumlarınızı bekliyorum...

gazi27

Üye
öncelikle herkese selamlar..ben bunun 42 inç düşünüyordum ama 47 inçle 42 inç arasıda fiyat farkı pek olmadıgından 47inç aldım.piyasada fiyatlar inanılmaz uçuk olmuş.ama bir arkadaşım şuan ismini vermeyecegim burada fiyatlar beni şaşıtdı.şuan 47lh4000 kullanıyorum bence tek kelime ile süper.tavsiye ederim.
buradanda bakabilirsinizz...

tzt

Üye
Bence 47LH4000 ni düşünebilirsin.Bu verdiğim linkten internetten mutlaka bak.Çünkü bu firma piyasada 106 ekran fiyatına 120 ekranını satıyor.Yani 106 ekrana vereceğin parayla 120 ekran sahibi oluyorsun..

dr.elektro

dr.elektro

Üye
47LH4000 serisi 100hz. hd. 80.000:1 kontrast olma avantajıyla beraber 42 inç 100hz fiyatına düşmüş durumda ve geçen gün açılışların ardından gittiğim ist. bil. mağazasında yoğun bir ilgiyle satışa devam ediyor. 2149TL nakit fiyatla satılan bu ürünün yoğun ilgi görmesine şaşırmış değilim 50 inç hd plazmaların 2000TLye satıldığı bu günlerde 47 hd 120 ekran 100hz. özellikli bir cihazı kimse kaçırmaz sanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim bu ekranı evimde sığdırabileceğim yerim olsa bende kaçırmazdım.

obgz

Üye
47LH4000 modelini bu fiyata bulupda almamak hiç iyi olmaz ev küçük ama alayım bi kenarı kaysam büyük bir eve taşınınca kullanırım diye bile bazen düşünüyorum.:). İşin espirisi biyana gercekten bu cihaz bu fiyata kaçmaz arkadaşlarımdan alanlar oldu bu tv yi hatta birtanesi 3 bin tlden fazlaya aldı bu fiyata görünce hem üzüldü hem birtane daha alası geliyor...

voltonero

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar. hafta sonu çok yoğun oluyormuş mağazaları bu modelde çok satıldığı için bitebileceğini söylediler.aslında biraz daha zamanım vardı ama yarın fırsat bulabilirsem karşıya geçip(kadıköydeyim) ist.bil.mecidiyeköydeki mağazasına uğramayı düşünüyorum.tv yi görmek istiyorum hesap kesim tarihim biraz etkiliyor beni :) ama bakalım hayırlısı....

WANTED1516

Üye
BU GÜN NE YAPIP EDİP MAĞAZAYA GİDİP GÖRMENİ TAVSİYE EDERİM.BU FİYATA BULUPTA BAŞKA YERDEN ALMAK GERÇEKTEN AHMAKLIK OLUR.Bİ ARKADAŞIM BU HATAYI YAPTI ŞİMDİ KAFASINI DUVARLARA ÇARPIYOR:pro:

gazi27

Üye
selam lg marka olarak kalite yönünden tartılışmaz derim.diger fikirlerede saygım sonsuz piyasada biraz araştırmam neticesinde özellikle bir magaza mı desem yada internet sitesi mi desem fiyatlar baya indirimde ve inanılmaz.bu magazaya bir araştırma yapayım dedim fiyatların gerçek oldugunu gördüm ve çok şaşırdım.piyasadaki ürün aynı ürün ama farklı fiyat nerden kaynaklanıyor bu soruma cevapları çalışan arkadaşlar sağolsun söylediler.yani biz bugüne kadar aldadıldık mı yoksa bizmi uyuyoruz.ben öncelikle buna arkadaşların kafa yorması gerektigine inannıyorum.47lh4000 meselesi ise yani özellikleri iyi diyebilirim.saygılar.yanlış anlaşılmazsa arkadaşlara bu link ki veriyorum.

LADY_samuray

Üye
Arkadaşlar ben ilk olarak 50 inç plazma düşünüyordum araştırmalarım sonun da dediğiniz gibi 42inç fiyatına 47 inç buldum bütçe malum :) halen karar aşamasındayım yapmış olduğunuz yorumlarla birazcıkdaha netleşti kafamdakiler...Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt