7Fun
Üye
-
Konu Sahibi
-
*#06# deki imei ile bataryanın altındaki ve faturadakini kontrol et aynı olması lazım. Ama şunu söyleyim istedigin kadar incele sorun olup olmadıgını anlayamazsın.zamanla anlaşılır sorunlar. Bende 1.5 ay önce 2.el x6 aldım telefonda 1 tane çizik yoktu imeileri kontrol ettim sim kart takıp denedim, kamerasına dokunmatigine baktım sorun yoktu. 1 hafta sonra tuş kilidi etkinken menü tuşuna bastım ekran çizgi çizgi oluyordu halada devam ediyor ama garantisi bitmeden servise vercem. Şans işi anlayacan adam hatasız der eve gider bakarsın res atar donar bakmadıgın bi fonksiyonu calısmaz. Ama o fiyata daha iyisini alamazsin riske deger. Sorun çıkarsada servise götürürsün. 470 liraya 12 mp kamera, 16 dahili hafıza, amoled ekran,usb go to..vscvbın için teskkr ediyorm kardesim cihazı almaya gittigimde nelerini kontrol etmeliyim hç almadım daha önce 2.el
bnde öyle düşünüyorm teskkrler kardesm cvabın içinfiyat cok ıyı muhtemel bır arızası yoksa kacırma derım.
ya risk yasamın bi parçası oldu 0 alsam 1000tl oda en uygun vatan pazar indiriminde. ne bilim hç sahip olamayacağım cihaz yarın gdip dediğinz konrolleri yapıp alıcam ins sorun olmaz*#0000# deki imei ile bataryanın altındaki ve faturadakini kontrol et aynı olması lazım. Ama şunu söyleyim istedigin kadar incele sorun olup olmadıgını anlayamazsın.zamanla anlaşılır sorunlar. Bende 1.5 ay önce 2.el x6 aldım telefonda 1 tane çizik yoktu imeileri kontrol ettim sim kart takıp denedim, kamerasına dokunmatigine baktım sorun yoktu. 1 hafta sonra tuş kilidi etkinken menü tuşuna bastım ekran çizgi çizgi oluyordu halada devam ediyor ama garantisi bitmeden servise vercem. Şans işi anlayacan adam hatasız der eve gider bakarsın res atar donar bakmadıgın bi fonksiyonu calısmaz. Ama o fiyata daha iyisini alamazsin riske deger
Siteye gerek yokki fatura zaten garanti belgesidir. Dedigim 3 imei aynıysa sorun olmazcevabınız için cok tesekkr ederim kardesim iyice incelicem cihazı dediğiniz gbi.. yarın okulda var okuldan önce mi sonra mı gitsem ilk günden yarım gün olmicam yani bu heyecan baska bişegram sabrım yk bişeyi kafama koyunca gdip almak istiyorm imei kontrol edebilecegim bi site var mı kardes biliyomusn hiç garantisi olup olmadığına dayir?----------Eklendi @ 20:47:58 ---------- Yazıldı @ 20:46:38 ----------bnde öyle düşünüyorm teskkrler kardesm cvabın için ----------Eklendi @ 20:51:02 ---------- Yazıldı @ 20:47:58 ----------ya risk yasamın bi parçası oldu 0 alsam 1000tl oda en uygun vatan pazar indiriminde. ne bilim hç sahip olamayacağım cihaz yarın gdip dediğinz konrolleri yapıp alıcam ins sorun olmazc903 se kullanıyorm suan daha 8 aylıkbuda elimde kaldı şansım ii giderde n8 i alırm ins
aklıma gelmedi değil ama adam bn imzalamadım derse ne olucak ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan sorgulayabilirsin ha bide alırken kimlik fotokopilerinizi alın ve sözleşme imzalayın senin kimlik fotokopinin altına "xxxxxxxx imei numaralı NOKİA N8 marka cep telefonunu xx TL karşılığında satın aldım" yaz altına adını soyadını ve imzanı at adamın kimlik fotokopisinin altına da "xxxxxxx imei numaralı NOKİA N8 marka cep telefonunu xx TL karşılığında sattım" yazdırıp altına adı soyadı ve imzasını attır tarihi de yazın ve kağıtları değiştirin nolur nolmaz elinde bulunsun bu hepsinden daha önemli bence
O işi unut kimse imza atmaz. Sonucta aldıgı gayrimenkul degil cep telefonuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan sorgulayabilirsin ha bide alırken kimlik fotokopilerinizi alın ve sözleşme imzalayın senin kimlik fotokopinin altına "xxxxxxxx imei numaralı NOKİA N8 marka cep telefonunu xx TL karşılığında satın aldım" yaz altına adını soyadını ve imzanı at adamın kimlik fotokopisinin altına da "xxxxxxx imei numaralı NOKİA N8 marka cep telefonunu xx TL karşılığında sattım" yazdırıp altına adı soyadı ve imzasını attır tarihi de yazın ve kağıtları değiştirin nolur nolmaz elinde bulunsun bu hepsinden daha önemli bence
aklıma gelmedi değil ama adam bn imzalamadım derse ne olucak ?
O işi unut kimse imza atmaz. Sonucta aldıgı gayrimenkul degil cep telefonu
aynen kardesim sana katılıyorum imza atmassa dediğin gbi bişe ceviriyodur. bnm güvenmediğim tek nokta su adam bnm kimlik fotokobimle biseler yapar mı?
atmazsa almıcaksın demekki işin içinde bi iş var
adam madem okadar dürüst buna da imza atar bende neden hiç olmadı ? ben çok telefon alıp satıyorum ve hiç rastlamadım imza atmayan kişiye isterseniz 1-2 tanesini de upload edeyim imza atmazsa işin içinde bişeyler vardır demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?