45 Yıl Sonra Kavuştular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
45 Yıl Sonra Kavuştular

16 Nisan 2006
45 yıl sonra kavuştular

Faik KAPTAN / İSTANBUL

Berlin'de doğup büyüyen Fizik Tedavi Uzmanı Cindy Canan, Türkiye’deki ağabeyi emekli Başkomiser Cevdet Tankut’a 45 yıl sonra Atatürk Havalimanı’nda kavuştu.

THY’nin tarifeli uçağıyla dün Berlin’den İstanbul’a gelen Cindy Canan, gümrük salonunun dışına çıkıp, ağabeyiyle buluşmadan önce üstüste iki sigara içerek, sakinleşmeye çalıştı. Cevdet Tankut’un iki yıla yakındır telefonla görüştüğü ve fotoğraflarından tanıdığı halasını gören kızı Sinem Tankut, bir anda yolcu karşılama bariyerlerinin üzerinden atlayarak halasının boynuna sarıldı. Gözyaşları içerisinde birbirine sarılan halayla yeğenin yanını kısa süre sonra Cevdet Tankut da geldi. 45 yıl sonra birbirini bulan iki kardeşin sevinç gözyaşlarına, yolcu yakınları alkışlarla katıldı. Cindy Canan, ağabeyini bulmasının hikayesini şöyle anlattı:

"Ağabeylerimin fotoğraflarını annem, koynunda saklıyordu. 20 yaşındaydım. Anneme fotoğraftakilerin kim olduğunu sordum. O gün Türkiye’de ağabeylerim olduğunu öğrendim. Bir süre sonra annem vefat etti. Ben de uzun araştırmalardan sonra, ağabeylerimin izini buldum. Telefonla görüşmeye başladık. Gördüğünüz gibi, şimdi de mutlu sona ulaştık. Annemiz bir, babalarımız ayrı oldukları için bu kaderi yaşadık. Artık bizi, kimse ayıramaz. Şimdi, Karamürsel’de yaşayan diğer ağabeyim Melih Tankut’a sürpriz yapmak üzere oraya gidiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt