42SL8500 Herkez bu ürünü konuşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr.elektro

dr.elektro

Üye
    Konu Sahibi
42SL8500 Herkez bu ürünü konuşuyor
Bence Lg bir harika yaratmış ürünü ist. bil. mağazasında ve teknosa mağazasında gördüm inanılmaz bir ürün incelik zerafet tartışılmayacak derecede kimse görmeden böyle bir tv olabileceğine inanmaz dı diye düşünüyorum 200hz hd usb film oynatma bluetoot ne ararsanız var bu ürünün 32 ve 37 ayrıca 47 inçlik seçenekleride var bence tv almadan bu cihazı muhakkak inceleyin...:megafon:

voltonero

Üye
lg bu ürünle zaten hazırda olan ve çok beğenilen LH4000 - LH5000 - LH7000 modellerini birleştirmiş ve yeni versiyonları ile mükemmel bir model piyasaya sürmüşler bende merakımdan gittim gördüm tek kelime ile mükemmel bir model ayrıca fiyat konusunda da ist. bilişim şimdiden bu ürünü rahatlıkla alabileceğimiz bir fiyat sunmuş. almak isteyen arkadaşlara kesinlikle alınacak bir model olduğunu söyleyebilirim.

şimdiden hayırlı olsun....

LADY_samuray

Üye
Bu seri gerçekten diğer tvlerle karşılaştırıldığında fark ortada :D Zaten LED e geçiş serisi bundan sonra LED çıkarttı sl9000 ama şimdide çerçevesiz LED çıkmış :D bakalım bu hıza yetişebilecekmiyiz...

tzt

Üye
LGnin 7000 ve 5000 modellerinin bütün özelliklerini kapsayan bir cihaz..7000 ve 5000 modelleri arasında alım yapmak isteyenler kararsız kalıyorlarsa sl8500 modelini tercih edebilirler..Detaylı incele yapmak isteyenler aşağıdaki linkten incele yapabilirler..

dr.elektro

dr.elektro

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorumda tüm reklamlarda çıkmaya başlamış ama ben demiştim mükemmel diye şimdi tüm dünya bu ürünü konuşuyor. 42SL8500 ve 42SL9000 gerçekten çerçevesiz tv lerde bir ilki temsil ediyor. Bundan sonra göreceğimiz tüm tv lere bu sistemi uygularlar diye düşünüyorum. Bu ürünü hangi siteye baksam ya tedarik sürecinde yada yakında diye yazarken ist.bil. çoktan getirmiş ve satıyordu fiyatı zaten en uygun olan yerde burası bakmadan araştırmadan tv almayın diye söylüyorum oyunlara gelmeyin piyasa çok karışık birçok firma taktik yapıyor gazeteye 1-2 ucuz ürün koyup mağazaya çekmenin hedefindeler. Bilbordları süsleyen ürünler için büyük mağazalara gidiyorsunuz az önce bitti stokla sınırlıydı deyip başka ürünlere yönlendiriyorlar benden söylemesi....

teknolojixss

Üye
sl 8500 serisini inceleme şansım oldu,gerçekten süpper bir cihaz,kontrastı 150.000:1,200 hz,usb den divx oynatma ve blotooth özelliği,çok ince ve şık tasarımlı oluşuyla tüm özelliklerin bir arada olduğu bi cihaz....almak isteyenlere kesinlikle tavsiye edilir

voltonero

Üye
bu model üzerine çok konuşmaya ve tartışmaya gerek yok hafta sonuna özel fiyat verilmiş ist.bilişimde gazetede gördüm. gidin ve alın kaçırmayın...

tzt

Üye
Arkadaşlar bugün İstanbul bilişimin gazetede ilanını gördüm..Hafta sonuna özel indirim varmış hemen paylaşmak istedim..42SL8500 2399 NAKİTE özel fiyat..Daha beklemeye gerek yok yok diye düşünüyorum..

mc__fatih

mc__fatih

Üye
lg artık lcd de son noktayı koyup artık lcd üretmeyin hadi hepberaber led üretelim demek istemiş arkdaşlar. yanı bundan 4-5 sene evvel lcd lerde kontranslar 800-1200 max iken şimdi 150.000 telafuz eder duruma geldik .. 42sl8500 gerçekten mükemmel bir makina bende bayrampaşa forum daki istanbul bilişimde gördüm SL8500 ü ve gerçekten lj serilerinini tamamını toplamış bulunmakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt