40pfl5605 phılıps led tv

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arshavin77

Üye
    Konu Sahibi
40pfl5605 phılıps led tv
Çapraz ekran boyutu (inç)40 Teknik spesifikasyonlar


Görüntü/Ekran

En-boy oranı: Geniş Ekran Parlaklık: 450 cd/m² Dinamik ekran kontrastı: 500.000:1 Tepki süresi (tipik): 2 ms İzleme açısı: 176º (Y) / 176º (D) Çapraz ekran boyutu (inç): 40 inç Çapraz ekran boyutu (metrik): 102 cm Ekran: LCD HD, doğrudan LED arka aydınlatma Panel çözünürlüğü: 1920x1080p Görüntü geliştirme: Pixel Plus HD, Aktif Kontrol + Işık sensörü, Renk Geliştirme, 100Hz Clear LCD, Dijital Parazit Azaltma, Dinamik kontrast geliştirme, Işık Geçiş İyileştiricisi, MPEG parazit azaltma, 2D/3D gürültü azaltma, 1080p 24/25/30Hz işleme, 1080p 50/60Hz işleme, HD Doğal Hareket, LED arka aydınlatmalı Ekran Ekran geliştirme: Yansıma önleyici ekran Parlaklık tepe oranı: 65 %
Desteklenen Ekran Çözünürlüğü

Bilgisayar girişleri: 60 Hz'de 1920x1080 değerine kadar Video girişleri: 1920x1080p değerine kadar, 24, 25, 30, 50, 60 Hz
Ses

Çıkış gücü (RMS): 40W sanal, Görünmez Ses Ses Geliştirme: Otomatik Ses Sabitleyicisi, Incredible Surround, Tiz ve Bas Kontrolü, Clear Sound Ses Sistemi: Mono, Nicam Stereo, Stereo
Kullanılabilirlik

Çocuk Koruması: Çocuk Kilidi + Ebeveyn Kontrolü Saat: Kapanma Zamanlayıcısı Bağlantı Geliştirme: Kolay bağlantı Kurulum Kolaylığı: Kanal kurulum sihirbazı, Ayarlar yardımcısı sihirbazı, Cihaz bağlantı sihirbazı, Philips cihazlarını otomatik algılama, Otomatik Program Adlandırma, Otomatik kurulum, Program Adı, Sıralama Kullanım kolaylığı: Akıllı Görüntü, Akıllı Ses, Ekran Üzeri Kullanım Kılavuzu, EasyLink, Favori program seçimi, Mozaik kanal yapısı, Tek tuşla deneyim yaşayın, Ana sayfa düğmesi Elektronik Program Kılavuzu: Şimdiki + Sonraki EPG* Ekran Format Ayarları: Otomatik Format, Süper Büyütme, 16:9 film genişletme, Geniş Ekran, ölçeklendirilmemiş (1080p noktadan noktaya)
Teletekst: 1200 sayfa Hypertext Yükseltilebilir bellenim: Otomatik bellenim yükseltme sihirbazı, USB yoluyla yükseltilebilir bellenim Multimedya: Otomatik USB durdurucu, USB ortam tarayıcı
Multimedya Uygulamaları

Multimedya bağlantıları: USB bellek sınıfı aygıtı Fotoğraf Görüntüleme Formatları: JPEG Müzik Çalma Formatları: MP3 Video Oynatma Formatları: Codec desteği:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4
Tuner/Alım/İletim

Anten Girişi: 75 ohm koaksiyel (IEC75) TV sistemi: PAL I, PAL B/G, PAL D/K, SECAM B/G, SECAM D/K, SECAM L/L', DVB COFDM 2K/8K Video Oynatma: NTSC, SECAM, PAL Dijital TV: DVB Karasal *, DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*, DVB-S2 MPEG4 HD Tuner bantları: Hiperbant, S Kanalı, UHF, VHF
Bağlanabilirlik

Ext 1 Scart: Sol/Sağ Ses, CVBS girişi, RGB Ext 2: YPbPr girişi, Sol/Sağ Ses girişi VGA-girişi: PC girişi, D-sub 15 HDMI 1: HDMI v1.4 (Ses Dönüş Kanalı) HDMI 2: HDMI v1.3 Ön / Yan bağlantılar: HDMI v1.3, USB, Sat-in (F-pin vida adımı 75 ohm) Diğer bağlantılar: Kulaklık çıkışı, Common Interface Plus (CI+) EasyLink (HDMI-CEC): Tek dokunuşla oynatma, EasyLink, Pixel Plus bağlantısı, Uzaktan kumanda geçişi, Sistem ses kontrolü, Sistem bekleme Ses Çıkışı - Dijital: Koaksiyel (cinch) Özet: 3x HDMI, 1x USB, 1x SCART
Güç

Green etiketi: ECO etiketi onaylı Ortam sıcaklığı: 5 C° - 35 C°
Şebeke elektriği: 220-240V~; 50-60Hz Güç tüketimi (tipik): 84 W Bekleme durumunda güç tüketimi: < 0,15 W Kapalı modu güç tüketimi: < 0.01 W Yıllık enerji tüketimi: 122,64 kW·s Kurşun mevcudiyeti: Evet* Güç Tasarrufu Özellikleri: 0 Watt Güç kesme düğmesi, Işık sensörü, Ekonomik mod
Boyutlar

Set Genişliği: 977 mm Set Yüksekliği: 605 mm Set Derinliği: 86 mm Set genişliği (stand ile): 977 mm Set yüksekliği (stand ile): 649 mm Set derinliği (stand ile): 236 mm Ambalajla birlikte Ağırlık: 19,2 kg Ürün ağırlığı: 13,7 kg Ürün ağırlığı (+stand): 16,1 kg Kutu genişliği: 1149 mm Kutu yüksekliği: 689,5 mm Kutu derinliği: 197 mm Renkli kabin: Siyah kabinli dekoratif parlak siyah ön yüz VESA duvara monte edilmeye uygun: 200 x 200 mm
Aksesuarlar

Birlikte verilen aksesuarlar: Masa üstü standı, Hızlı başlangıç kılavuzu, Kayıt kartı, Garanti Belgesi, Uzaktan Kumanda, 2 x AAA Pil, Güvenlik talimatları/yasal talimatlar, Yazılım açıklaması







Mükemmel detaylar için yüksek çözünürlük

HD TV ile daha çok ayrıntı ve netlik için Pixel Plus HD

Pixel Plus HD, yüksek çözünürlüklü ekranlar için, her kalitedeki HD, standart TV sinyali ve multimedya içeriğinde, netlik, doğal ayrıntı, canlı renkler ve doğal hareketin benzersiz bir bileşimini sunar. Tüm multimedya kaynakları ile standart TV arasında ve yüksek sıkıştırma oranlı HD görüntülerde bulunan pürüzler ve parazitler tespit edilip azaltılır ve görüntünün net ve canlı olması sağlanır.

Mükemmel hareket netliği için 100Hz LCD 2 ms performans

100Hz LCD, hareketli görüntülerde üstün bir netlik sağlar. Çift Oynatım Hızı Eklentisi, hareketli görüntülerin netliğini geleneksel LCD netliğinin iki katından fazla artırarak 2 milisaniyelik tepki süresi performansı sağlar. Artık, hareketli sahnelerde bile net görüntülerin keyfini çıkarabileceksiniz.


Düşük güç tüketimiyle parlak LED görüntüler

LED aydınlatma teknolojisi bulunan en gelişmiş teknolojidir. Bu TV'de, göz alıcı minimalist bir tasarım ve inanılmaz görüntü kalitesinin yanı sıra, sınıfının en düşük güç tüketimini bir arada sunmaktadır. LED aydınlatma teknolojisinin çevre açısından bir diğer yararı da tehlikeli madde içermemesidir. LED arkadan aydınlatma ile düşük güç tüketimi, yüksek parlaklık, mükemmel kontrast ve canlı, net renklerin keyfini çıkarın.

HD filmlerde üstün yumuşak hareket için HD Doğal Hareket

Philips, HD Doğal Hareket'i film tabanlı görüntü içeriklerinde görülebilen bozulmaları ortadan kaldırır. Ödüllü algoritma, görüntüdeki hareketi değerlendirir ve araya görüntü koyarak hem yayındaki hem de kayıtlı filmdeki (Blu-ray ve DVD gibi) titreme hareketlerini düzeltir. Bunun sonucunda elde edilen düzgün hareket çıkışı ve mükemmel keskinlik görüntüleme deneyimini daha yüksek bir seviyeye taşır.


Zengin ve net ses.

2.1 sistem 40 W surround ses (2 x 10 W RMS, sanal 20 W)*

Sanal 2.1 hoparlör sistemiyle gelen mükemmel 40W ses (2x10W + 20W Sanal Güç*). *Bu sanal 2.1 hoparlör sistemi, gücü akıllı bir biçimde yöneterek gücü iki katına çıkarır ve mükemmel bas sesler verir. İnce, görünmez bir hoparlör tasarımında benzersiz bir ses çıkışı veren ek konik tweeter ile sesin saflığı ve ayrıntıları sizi büyüleyecek.


Clear Sound ile her sesi duyun

Bir filmde veya en sevdiğiniz dizide bazı önemli anları kaçırabilirsiniz. Clear Sound, konuşma veya şarkılarda sesin anlaşılma düzeyini önemli ölçüde artıran yenilikçi bir ses teknolojisidir. Bu teknoloji sayesinde her sesi duyar ve izlediğiniz programdan en büyük keyfi alırsınız.


Eksiksiz dijital bağlantı artık çok basit

Muhteşem multimedya oynatımı için USB

USB konektör birçok USB-Stick'teki (USB bellek sınıfı cihaz) jpeg resimlere, mp3 müziklere ve video dosyalarına erişmenizi sağlar. USB'yi TV'nin yanındaki yuvaya takın ve kullanımı kolay ekran üzeri içerik tarayıcısıyla multimedya içeriğine erişin. Videolarınızı, fotoğraflarınızı ve müziğinizi görüntüleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

3 HDMI girişi ve Easylink ile sorunsuz bağlantı

HDMI, cihazlarınızdan TV'nize ses ve görüntü sinyallerini taşıyan tek bir kablodur ve bu sayede kablo karmaşasını ortadan kaldırmaktadır. Bu kablo sinyalleri sıkıştırmadan taşıdığından, ekranda en yüksek kaliteyi görmenizi sağlar. TV, DVD, BluRay, uydu alıcısı veya ev sineması sistemi gibi cihazlarınızdaki birçok işlemi yapmak için Philips Easylink ile birlikte tek ihtiyacınız olan bir uzaktan kumanda. Karmaşıklık olmadan yüksek görüntü ve ses kalitesinin keyfini çıkarın.


Uydu alıcısı olmadan HD programlar alabilmeniz için DVB-S özellikli üçlü tuner

Dahili dijital tuner sayesinde ek bir alıcı kullanmadan uydu, dijital kablo ve karasal TV yayınlarını alabilirsiniz. Dağınıklık olmadan kaliteli TV keyfini çıkarın.


Her gün daha çevreci

Kapalıyken 0W Güç Tüketimi

Bu TV'deki dahili güç düğmesi sayesinde elektrik faturalarınızdaki azalmanın keyfini çıkarın. Bu sayede, kabloyu prizden çıkarmadan sıfır güç tüketimi elde edilir.


LED TV'ler, normal LCD TV'lere göre %40'a varan oranda daha fazla enerji verimliliği sunar

Standart flat TV'lere göre %40'a varan oranda daha yüksek enerji verimliliği. En yeni LED arka aydınlatma teknolojisini kullanan LED arka aydınlatmalı TV'ler, plazmalara ve standart LCD TV'lere kıyasla daha uzun ömür ve çok daha düşük enerji tüketimi ile daha sürdürülebilir seçeneklerdir. CCFL arka aydınlatmaların aksine LED'lerin üretiminde cıva kullanılmaz. Ayrıca, Philips TV tasarımları nesilden nesle gelişerek, malzeme verimliliğinde artışa ve güvenlik ve mutluluktan ödün vermeden enerji kullanımında azalmaya yol açmıştır. Bugün sizin için, yarın çocuklarınız için iyi haber.



* 8 günlük EPG servisi, her ülke için geçerli değildir
* Bu TV, 'Ücretsiz' yayınlar için DVB alımını destekler. Bazı DVB operatörleri desteklenmeyebilir. Güncel liste Philips destek web sitesinin SSS bölümünde bulunabilir. Bazı operatörler için Koşullu Erişim veya abonelik gerekmektedir. Daha fazla bilgi için operatörünüze başvurun.
* Tipik çalışma modu güç tüketimi IEC62087 Ed 2'ye uygun ölçüm.
* Yıllık enerji tüketimi, tipik güç tüketimi günde 4 saat, yılda 365 gün alınarak hesaplanır.
* Bu televizyon sadece teknoloji alternatiflerinin olmadığı belirli parçalar ve bileşenlerde, RoHS Yönergesi maddeleri altında mevcut muafiyet ile uyumluluk gösteren oranda kurşun içerir.
 

meduzz

Üye
1920 x 1080 çözünürlüğe sahip 500.000:1 kontrast oranı bulunan led tv de usb den mp3,jpeg,divx formatarını görüntüeyebilirsiniz.fiyat ve performans olarak gayet basarılı bir cihaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt