Yusuf0111_Oğuzhan Üye Konu Sahibi 400e YAKIN PATHES TAM 399 patc var ve klasördür x-plre veya pc ile c: pathes klasörüne atınız klasör yoksa kasör açınız(telinizin hackli olmasılazım) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TAM 399 patc var ve klasördür x-plre veya pc ile c: pathes klasörüne atınız klasör yoksa kasör açınız(telinizin hackli olmasılazım) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Konu Sahibi pek sayılmaz c patctes klasörüne pc veya x-plore ile atıyoz başka klasöre girmiyoz bunu zaten belirtim
pek sayılmaz c patctes klasörüne pc veya x-plore ile atıyoz başka klasöre girmiyoz bunu zaten belirtim
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Konu Sahibi vallha hepsi ingilizce ve bazılarını okudum batarya bitiyor uyarısını kaldıran var sahte kamera hatası uygulama çalışmıyor falan ingilizceniz gelişsin
vallha hepsi ingilizce ve bazılarını okudum batarya bitiyor uyarısını kaldıran var sahte kamera hatası uygulama çalışmıyor falan ingilizceniz gelişsin
onurhanerk Üye Onlari bizde anladık anlasılmayanları diyorum hep ingilizcesi olmayanda olabilir demi alah etmek gerekmez
Onlari bizde anladık anlasılmayanları diyorum hep ingilizcesi olmayanda olabilir demi alah etmek gerekmez
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Konu Sahibi hepsi okudum ama ingilizce olmayan yok ve ne alay etmesi bende hepsini bilmediğimi söyledim
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Konu Sahibi hepsini türkçe yapmaya çalışıyorum boş olduğum zanan şuan 258i tr bitince hepsini yeniden upload ederim
hepsini türkçe yapmaya çalışıyorum boş olduğum zanan şuan 258i tr bitince hepsini yeniden upload ederim