Fatih[Sag0]HiphoP Üye YsF_90' Alıntı: bugatti veyron un da bi üstü vardır elbet. galiba daha önce açtığım konuyu görmediniz. linki yazayım okuyun. daha sonra yaparsınız yorumu: TIKLAYINIZ Genişletmek için tıkla ... dostum dünyanın en hızlı arabası bugatti veyron benle iddaya girmek istemessin haklı çıkarım araştır istersen google ye dünyanın en hızlı arabası yaz bakalım senin dediğim arabamı çıkıyo yoksa benim dediğim bugatti veyron mu çıkıyo bi dene istersen
YsF_90' Alıntı: bugatti veyron un da bi üstü vardır elbet. galiba daha önce açtığım konuyu görmediniz. linki yazayım okuyun. daha sonra yaparsınız yorumu: TIKLAYINIZ Genişletmek için tıkla ... dostum dünyanın en hızlı arabası bugatti veyron benle iddaya girmek istemessin haklı çıkarım araştır istersen google ye dünyanın en hızlı arabası yaz bakalım senin dediğim arabamı çıkıyo yoksa benim dediğim bugatti veyron mu çıkıyo bi dene istersen
canmir Üye POWER' Alıntı: harika görünüyor ama ya yakıt s Genişletmek için tıkla ... boyle bir arabaya sahip olan bir insanın ona yakıt koymaya gucu yeter dimi
POWER' Alıntı: harika görünüyor ama ya yakıt s Genişletmek için tıkla ... boyle bir arabaya sahip olan bir insanın ona yakıt koymaya gucu yeter dimi
Dj__ Üye Siz Alın Arabayı Benzin İstasyonu Olarak Bana Gelirsiniz Bende Para Almam Ama 2,3 Tur Atarım
YsF_90 Üye Konu Sahibi DoggyMania' Alıntı: teknik ozellikleri nedir? veyron 1001 beygirdi buda asagı yukarı o kadardır? Genişletmek için tıkla ... bu araç o kadar yok 850 hp civarında, ama melling hellcat var o 1217 hp (beygir) OGUZ_87' Alıntı: abi harika bir şeyyy yaaaaaa Genişletmek için tıkla ... cidden harika ama biz rüyamızda bile göremeyiz. anca böyle resimlerle avunuyoruz. inşallah gerçeğini kendimizin olarak kullanmayı nasip eder Rabb'im.
DoggyMania' Alıntı: teknik ozellikleri nedir? veyron 1001 beygirdi buda asagı yukarı o kadardır? Genişletmek için tıkla ... bu araç o kadar yok 850 hp civarında, ama melling hellcat var o 1217 hp (beygir) OGUZ_87' Alıntı: abi harika bir şeyyy yaaaaaa Genişletmek için tıkla ... cidden harika ama biz rüyamızda bile göremeyiz. anca böyle resimlerle avunuyoruz. inşallah gerçeğini kendimizin olarak kullanmayı nasip eder Rabb'im.