400-600 TL Aralığında Önerebileceğiniz Telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
400-600 TL Aralığında Önerebileceğiniz Telefonlar
Öncelikle Herkeze Merhaba Başalıkta belirttiğim gibi 400-600 Tl aralığında Kamerası filan özellikleri iyi olan bi telfon önerebirmisiniz

NOKİA
SAMSUNG
SONY ERİCSON
HTC

Bu telfon türlerinden

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
O fiyata o markalardan ya güzel kameralı ya özellikli bulursun.İkisini bir arada istiyorsan 1.000 TL vermen gerekir.Markaları istemiyorum diyosan Huawei Ideos X5

william75

william75

Üye
Huawei ideos veya Lg optimus Black öneririm bu fiyata alabileceğin kaliteli 2 smartphone. Htc, samsung daha pahalıdır.

by*cambaz

Üye
c6 01

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Huawei ideos veya Lg optimus Black öneririm bu fiyata alabileceğin kaliteli 2 smartphone. Htc, samsung daha pahalıdır.

LG Optimus Black 1000 TL ? Daha başlığa bile bakmadan yorum yapıyorsun sanırım?

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
O fiyata o markalardan ya güzel kameralı ya özellikli bulursun.İkisini bir arada istiyorsan 1.000 TL vermen gerekir.Markaları istemiyorum diyosan Huawei Ideos X5

Aslında Özellikli OLsun kamerası orta derecede olablr Bende Iphone 4 var telfoncuya bi bozuk telfon yaptırdm pişman oldm yaptırdığıma Onun parasını kurtarıcam telfoncuya vericm telfonu 100 tl bi telfondan düşücek Uygulama Ws Yuklesn özellikli olSN işte :d abime vericem

blackcemre

Üye

İlanım çok iyi telefon sıfır gibi çizikte yok bakabilirsin.

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi

İlanım çok iyi telefon sıfır gibi çizikte yok bakabilirsin.

Malesef Telefoncudan alıcam için Başkasından alamıyorm takas gibi bişi olcak ve n97 kullandım 1 sene kadar Takoz ağır bi telfon tek + sı 32 gb olması

blackcemre

Üye
benimki n97 deil elbette o telefon çok büyük bnde n97 mini var 8gb nokianın sitesindede boyularına bakbilirsin bnce ilanıma bak derim.

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell T20 Nasıl sizce fiyatına baktım 450 filan kullanıcı yorumalrını okudm tek sorun şarjı az gidomuş ?

william75

william75

Üye
Türkcell T20 Nasıl sizce fiyatına baktım 450 filan kullanıcı yorumalrını okudm tek sorun şarjı az gidomuş ?

Babamda var, biraz kurcaladım bana göre dokunmatiği çok kötü, hızı düşük ve kullanımı zor bir telefon ama babam alıştığı için rahat kullanıyor çok şikayetçi olduğunu görmedim.

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
telfon fiyatına göre söyluyorm emsela çoğu kişi 5800 dan daha iyi demiş işlemci hızı filan 600 kusur

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
telfon fiyatına göre söyluyorm emsela çoğu kişi 5800 dan daha iyi demiş işlemci hızı filan 600 kusur

5800 kadar berbat bir telefon yok.2008 çıkışlı basmatik ekran.N97 dediğinde 2009 çıkışlı basmatik ekran.Ayrıca turkcell t20 berbat bir telefon.Huawei Ideos x5 1000 Tlye alacağın telefonların alayına gider.Şayet iPhone 3GS'yi tek geçiyor:oke:

Gamerjex

Üye
o paraya ideos x5 dışında hiçbir telefon seni tatmin etmez :)

not: hem kamerası hem özellikleri iyi olsun derseniz galaxy s2 var onunda fiyatı ortada..

maviiparantez

Üye
Sony Ericsson Mix Walkman al derim ben beğendim alıcam. 380 ile 420 arası değişiyor.
Ayrıca Link.:

mamilim90

mamilim90

Üye
    Konu Sahibi
Huawei U8800 IDEOS X5 2 GB Şuna Baktımda özellikleri iyi gözüküyor Ortalama fiyatı ne kadardır acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt