Tavsiye 400-550tl arasi tel tavsiyesi

-_SEFA_-

Üye
ustam 600tl ye tertemiz 1~2 aylık bş 1320 bulursun. Bende senin durumundaydım 5 ay önce. Bi 1320 aldı. 3 ay sonra çok ufak Bi zararla geri sattım değer de kaybetmeyen bi cihaz

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
ustam 600tl ye tertemiz 1~2 aylık bş 1320 bulursun. Bende senin durumundaydım 5 ay önce. Bi 1320 aldı. 3 ay sonra çok ufak Bi zararla geri sattım değer de kaybetmeyen bi cihaz
Dogrudur hocam peki size bisey sorcam ben yazi bekliyeyimmi yoksa simdimi alayim birde lumia 1320nin kamera nasil 5mp ama kalitesi nasil keske 8 koysalardida kesin gozuyle baksaydim birde 3g 1-2 saat acik wifi full nerdeyse 3-4 gorusme whatsapp ara sira fotograf 6-7 tane 1 gunu cikartir dimi

-_SEFA_-

Üye
bu dedikleriniz ile bir günden fazlasını çıkartır. Ben günde 2 saat whatsapp 3g full ve harici internet kullanımı yapıyordum. Geceye %10 kalıyırdu .kamerası cidden kotu. Yaza ne olur ben hiç bilmiyorum ustam. Şimdi ne desem yalan olur. Ama amiral gemisi Lumia çıkmayacak uzun bi sure. Birde 1330 bekleniyor. Onda 8 mp 5.7" var ama fiyat ne olur bilmem

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
1330 u bekleyelim biz o zaman fiyati dusunce aliriz

utt2

Üye
bende zenfone 4 yada discovery 2mini alıcım hangisi acaba

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

caps6

Üye
bende zenfone 4 yada discovery 2mini alıcım hangisi acaba
zenfone 4 ve gmd 2 mini ye baktım.Zen 4 çok küçük birde kamerada flaşyok.Gmd 2 mini yi beğendim.Hatta bende ondan alabilirim.Kasayı ince yapmışlar görünüşü iyi duruyor.

Tepkiler: utt2

utt2

Üye
Zenfone 4 ün özellikleri yetersiz buldum ama Discovery 2nin de minisi olabilir
1.3ghz 4çekirdekli büyük ihtimal media tek 1gb ram 4.4.kitkat 1800piş seçim senin
Sağol önerin için
peki hangisinin ekranı daha sağlam?

Son düzenleme:
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
hocam discovery 2mini de baya sorun var diye biliyorum bence bir araştırın

utt2

Üye
Son düzenleme: