maydinmaydin Üye x10 mini olmaz. ekranı küçük ve çözünürlük düşük. t20 çözünürlük ekran fena değil ama ram düşük. fifa 2011 oynanıyor ama takılıp duruyor örneğin. oyun önemsiz dersen t20 iyi bir tercih olur. diğer bahsi geçen telefonları bilmiyorum.
x10 mini olmaz. ekranı küçük ve çözünürlük düşük. t20 çözünürlük ekran fena değil ama ram düşük. fifa 2011 oynanıyor ama takılıp duruyor örneğin. oyun önemsiz dersen t20 iyi bir tercih olur. diğer bahsi geçen telefonları bilmiyorum.
PriZm Üye hasansahin13' Alıntı: galaxy ace derim Genişletmek için tıkla ... 400-450 tl arasından bahsediyoruz sen hangi fiyattaki telefonu söylüyorsun.
hasansahin13' Alıntı: galaxy ace derim Genişletmek için tıkla ... 400-450 tl arasından bahsediyoruz sen hangi fiyattaki telefonu söylüyorsun.
bertinos Üye Konu Sahibi hasansahin13' Alıntı: galaxy ace derim Genişletmek için tıkla ... Ace alcak param olsa ideous x5 alırım acele gio aynı a acei azıknsatıolar 150tlye değcek bir fsrk göremedim ben ----------Eklendi @ 18:23:45 ---------- Yazıldı @ 18:23:10 ---------- zapzupxd' Alıntı: ikinci el ideos x5 al Genişletmek için tıkla ... İkinci el ürün asla almam
hasansahin13' Alıntı: galaxy ace derim Genişletmek için tıkla ... Ace alcak param olsa ideous x5 alırım acele gio aynı a acei azıknsatıolar 150tlye değcek bir fsrk göremedim ben ----------Eklendi @ 18:23:45 ---------- Yazıldı @ 18:23:10 ---------- zapzupxd' Alıntı: ikinci el ideos x5 al Genişletmek için tıkla ... İkinci el ürün asla almam