mcalisir
Üye
-
Konu Sahibi
-
sımdıye kadar hıc ıhtıyacım olmadı fakat bır nokıapacı arkadasın ramı cok az gıonun demesınden sonra denedım 3 oyunu aynı anda acabılıyor bu oyunlar pes11 angrybirds ve bırtahane daha acmıstım ucunude aynı anda acabılıyor. ram yeterlı ınternet pergormansı ıcınde yeterlı hıcbır takılma olmuyor netteykendostum 10 tane veya 20 tane uygulamayı niye acacaksınki aynı anda ne anlamı var bi oyun acarsın digerini kapatırsın bi program acarsın digerini kapatırsın bende ram kullanımı su an 134/278 telefonda sıfır kasmabendeki surum android froyo bu arada
arkadasım dedıklerın dogrudur sozum yok ama aynı anda 10 tane uygulamayı acıp heosını kullanan kısı pek saglıklı degıldır.Gio'da en kral romla bile 10 uygulama açıp 50 mb ram bulamazsın.
Zira ben n97 ve x6'da 10 uygulama açsam uygulamanın çesidine baglı olmakla beraber orjinal fw'de 30-35 mb ram kalır ama açmadan önce de zaten 45-50 mb ram vardır.Cfw'de ise 10 tane açsam 50-60 mb bile kalabilir çünkü 75 mb'a kadar ram kalıyor bana cfw'de ki bu modellerin rami 128 mb.C7 ise 256 mb ram ve bana kalan ram ortalama 160 mb.En fazla 175.
Gİo'da ram sorunu kesinlikle var 300'ün altına inilmemesi gerekli android bir telefonda,minide bile 300 mb'dan fazla var.Bu lafım yine daga geçmelere yol açabilir ama android ram düsmanıdır.512 mb bir telefonda 200 mb ram kalıyorsa siz düsünün 270 mb gio'yu.
Ama o fiyata alınabilecek bir model islemcisi iyi ve gpu var.
dostum 10 tane veya 20 tane uygulamayı niye acacaksınki aynı anda ne anlamı var bi oyun acarsın digerini kapatırsın bi program acarsın digerini kapatırsın bende ram kullanımı su an 134/278 telefonda sıfır kasmabendeki surum android froyo bu arada
benim gio da 10 uygulama açıkken 50 Mb gibi bir boş alan oluyor Ram'de neden yalan söyleleyim ki ???Gio'da en kral romla bile 10 uygulama açıp 50 mb ram bulamazsın.
Zira ben n97 ve x6'da 10 uygulama açsam uygulamanın çesidine baglı olmakla beraber orjinal fw'de 30-35 mb ram kalır ama açmadan önce de zaten 45-50 mb ram vardır.Cfw'de ise 10 tane açsam 50-60 mb bile kalabilir çünkü 75 mb'a kadar ram kalıyor bana cfw'de ki bu modellerin rami 128 mb.C7 ise 256 mb ram ve bana kalan ram ortalama 160 mb.En fazla 175.
Gİo'da ram sorunu kesinlikle var 300'ün altına inilmemesi gerekli android bir telefonda,minide bile 300 mb'dan fazla var.Bu lafım yine daga geçmelere yol açabilir ama android ram düsmanıdır.512 mb bir telefonda 200 mb ram kalıyorsa siz düsünün 270 mb gio'yu.
Ama o fiyata alınabilecek bir model islemcisi iyi ve gpu var.
sımdıye kadar hıc ıhtıyacım olmadı fakat bır nokıapacı arkadasın ramı cok az gıonun demesınden sonra denedım 3 oyunu aynı anda acabılıyor bu oyunlar pes11 angrybirds ve bırtahane daha acmıstım ucunude aynı anda acabılıyor. ram yeterlı ınternet pergormansı ıcınde yeterlı hıcbır takılma olmuyor netteyken
denlanşor tusu olmayısı veya flash ı olamamsı tabıkı eksı ama fotograf makınesı almıyoruz soncta akıllı telefon alıyorz ve bukadar ozellıge ragmet fıyatı oldukca makul
oldu olacak butun ozellıklerı koysundar hdmı flash vs fıyatıda 450 tl olsun!! bumudur beklentımız.
bugun bın tl ye satılan cıhazlarda da eksıkler var butun ozellıklerı bır araya koymuyorlar malesef
keske senın dedıgın gıbı olsa tabıkı bende dahıl herkez bunu ıster ozellıkle dokunmatık telefonlarda deklansor gorevı goren bır tuş yapmalılar yada menu tusu deklansor olmalı ınsan kendısını cekerken zorlanıyor.
yok kardeşim sadece denemek için yaptım ramde ne kadar boş yer kalacak die normalde en fazla 2 uygulama açık oluyor bende ki gio da
----------Eklendi @ 02:42:16 ---------- Yazıldı @ 02:40:42 ----------
benim gio da 10 uygulama açıkken 50 Mb gibi bir boş alan oluyor Ram'de neden yalan söyleleyim ki ???
----------Eklendi @ 02:53:21 ---------- Yazıldı @ 02:42:16 ----------
Ya güzel kardeşim neden böle düşünüyorsun ki illa fotoğraf makinalarında mı olacak deklanşör tuşu led flaşı adam bişi yapıyorum diye çıkıyorlar karşımıza bende diyorum ki bir telefonda bazı özellikler standart olsun deklanşör tuşu gibi , led flaş gibi ne bileyim gürültü kesici mikrofonlar gibi yada dolby ses sertifikası gibi samsung'un plitikası hiç güzel degil Ace ile gio arasındaki farka bakın bir mantar türemiş gibi telefon üretiyorlar. tamam haklısınız bir yerde F/P oluyor ama benim istedigim özellikler olmadıktan sonra ben led flaş istiyorum die dünyada başka hiç bir kişi Gio da led flaş varmış F/P oranını bozmuş alınmaz o tel mi diyor ??
yok arkadasım yanlısın var o oyunları 3 oyunu actıgımda cıkmadan,go louncher ıle task manager kullanıyorum ekranda calısan uygulamaların ıkonları cıkıyor dıger oyundayken acık olan dıger oyuna gecıyorum kaldıgı yerden devam edıyor yanı ana menu tusuna cıkınca oyundan cıkmıyor.belkı ana menuye gelınce o o uygulamayı dedıgın gıbı donduruyor olabılır fakat bu dahada ıyı bırsey sıstem ıcın bosuna ram kullanımını azaltıyor demektır kagıt ustunde gercekten az gorunen ram ıle bunları yapabılıyorsan ısletım sıstemının başarısıdır buTamam da hocam elinde 3ten fazla hd oyun varsa onlarıda aç mutlaka açıcaktır.
Benim anlattıgım husus HD oyunlar arkaplanda iken degil sadece biri oynanırken ram sorunu oluyor.
Gio'da ana ekrana döndügün an islem biter istersen arkada 20 uygulama olsun.Ama sadece bunlardan birisi faal olarak kullanılırken ram sıkıntısı var.Gio'nun da diger galaxy telefonlarda oldugu gibi sorunlarından birisi bu.Ordan burdan kısmadan telefon ucuzlamıyor maalesef.
Flash,deklansör,ön kamera ve ram gio'nun eksileri.En düsük segment olan minide bile 300'den çok fazla ram vardı.
Ama onunda eksileri baska baska konularda.Yani ya gio alıcaksın yada 1000 liradan asagıya android bi telefon almayaaksın
Çünkü androdiler genelde yüksek donanımlı olur ve ederi kadar parası olmalı ki herseyi tam olsun.
yok arkadasım yanlısın var o oyunları 3 oyunu actıgımda cıkmadan,go louncher ıle task manager kullanıyorum ekranda calısan uygulamaların ıkonları cıkıyor dıger oyundayken acık olan dıger oyuna gecıyorum kaldıgı yerden devam edıyor yanı ana menu tusuna cıkınca oyundan cıkmıyor.belkı ana menuye gelınce o o uygulamayı dedıgın gıbı donduruyor olabılır fakat bu dahada ıyı bırsey sıstem ıcın bosuna ram kullanımını azaltıyor demektır kagıt ustunde gercekten az gorunen ram ıle bunları yapabılıyorsan ısletım sıstemının başarısıdır bu
arkadaşlar konudan saptıkyani gio diyorsunuz öyle mi bir arkadas lg optimus me demişti bu ikisini karşılastırabilecek bi arkadaş var mı acaba
hepsi buradada kıyasla dedim de gio fark atıyor gibi bağlantı hızında 2 kat şarj süreside 3 saat renk olarak da üstün ram olarak 18 mb ama optimusun işlemci gücü belirtilmemiş...
peki c5-03 hakkında neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?