4 saat ve 50 mb Kazanma///gskemal226

Sponsorlu Bağlantılar

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
4 saat ve 50 mb Kazanma///gskemal226
Selemun Aleykum

Iyi forumlar....

FLAS yaz 3699a UCRETSIZ yolla, MuchGossipten hem 4SAAT KONUSMA hem 50MB INTERNET KAZAN!Turk ve yabanci unlulerin dedikodularini ilk ogrenen sen ol!MH05327554244

snra bole msj gelck

UYAR yaz 3699a UCRETSIZ gonder, ANINDA 50MB INTERNET PAKETI KAZAN! MUCHGOSSIP haftalik sadece 5TLdir, iptal etmedigin surece devam edecektir. Paket suresi bitmeden iptal edildiginde ucret iadesi yapilmaz. Yardim05327554244

Denedim oldu ..

Gskemal226 tl yoksa yapın

ilo53

ilo53

Üye
Yaptın kontorlerim gitti hep

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
bende tl yoktu gitmedi ama geldi hedıyeler tl yokken yapin

Mücteba

Mücteba

Üye
Deneyip haber veririmYaptim gelmedi

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
bakiyeniz yetersiz dedi

eser4480

Üye
Bu tur kampanyalar niyeyse her konuda belirtigin gibi sadece sende oluyo bizlerde olmuyo... Bakiye yetersiz dedi banada

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

Mert_Alim

Üye
Oldu tesekür ederim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Tl Yokken Yapıyorsunuzda Tl Yükleyeceksiniz Elbet Kesmezmi ?

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşim açma böyle gereksiz konular birdeğil iki değil hep yapiyorsun bunu ayıp ya

z4l1m85

Üye
haftalık ücreti ödeyen müşterilere 3 iş günü içinde yüklenir diyor şöyle boş konularla flood yapmayı bırak artık kaçıncı kez böyle konu açıyorsun

Mert_Alim

Üye
haftalık ücreti ödeyen müşterilere 3 iş günü içinde yüklenir diyor şöyle boş konularla flood yapmayı bırak artık kaçıncı kez böyle konu açıyorsun
Bnde ole yaziyor bn tam okumadim saol

Son düzenleme:
YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
konu silinsin diye soledio + Ben bizzat paylastigim konularin hepsi bende oldugu icin sizlerdr yararlani diye pylsiom ben ve bu konuya gelince 3 gn once yptm bugu sbah geldi hediyem...
+
eget istemiyorsaniz paylasim yapmiyim bidaha karar sizn oylaasm yapmami istemiyosaniz bu konuya hayir olark cevp verin ve sikayet edin beni...................

Gskemal226

Mert_Alim

Üye
konu silinsin diye soledio + Ben bizzat paylastigim konularin hepsi bende oldugu icin sizlerdr yararlani diye pylsiom ben ve bu konuya gelince 3 gn once yptm bugu sbah geldi hediyem...
+
eget istemiyorsaniz paylasim yapmiyim bidaha karar sizn oylaasm yapmami istemiyosaniz bu konuya hayir olark cevp verin ve sikayet edin beni...................

Gskemal226
Hayır bnce kalmalısın yani.

• Beğen
Tepkiler: gskemal226
blastx

blastx

Üye
yakında gskemal mağdurları diye alt başlık görürsem şaşırmayacağım :D

Üst Alt