4 metrelik piton 2 metrelik timsahı yutarken göbeği çatladı

Sponsorlu Bağlantılar

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi

DÖRT metrelik Burma pitonu, diri diri yuttuğu 2 metrelik timsahı yutmaya çalışırken timsahın arka ayakları pitonun göbek bölgesini yırtarak dışarı çıktı Florida’nın Everglades bölgesinde pitonlarla timsahlar daha önce de birkaç kez karşı karşıya gelmişti

Bilim adamları, bölgenin yerli hayvanlarından olmayan ve boyları 6 metreye ulaşan pitonların egzotik hayvan meraklıları tarafından ülkeye sokulduğunu, bakılamayınca da buradaki bataklıklara bırakıldıklarını söylediler bilim adamları, sayıları artan pitonların insan ve diğer hayvanlar için bir tehdit oluşturmaya başladığını da ifade ettiler

Florida Üniversitesi’nden Prof Frank Mazotti, ‘Everglades bölgesinde pitonlar her şeyi tehdit etmeye başladı’ dedi Daha önceleri, timsahların pitonları denetim altında tutabileceğine inandıklarını belirten Prof Mazotti, ‘Bundan sonra ne olur bilemiyoruz Anladığımız kadarıyla bazen timsahlar, bazen de pitonlar kazanacak’ dedi Everglades bölgesi, binlerce timsahın yaşam alanı Pitonların sayısı ise bilinmiyor

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Amman tanrım:O Güzel bir ikili olmuşlar

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ya sorma dün gece bi şeyler oldu eklerken tam ekledim siteye girilmedi eklenmedi zannettim bugn bidaha ekledim boşver çaktırma:islik

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
var ya cok tehlıkelısınız sız haa:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Derdin nede timsahla uğraşıyorsun :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Timsah yiyen piton :) İlk defa gördüm.

Salihyet

Salihyet

Üye
Boşuna dememişler ; Oruç tut sıhhat bul diye :)