"4 maç şeklimizi ortaya çıkaracak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
"4 maç şeklimizi ortaya çıkaracak"
Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, 3 kulvarda başarı hedeflediklerini söyledi. Şampiyonluk yarışında 6 puanlık farkın kapanabileceğine dikkat çeken Emre; "Kasımpaşa, Beşiktaş, Antalyaspor ve Bursaspor maçları bizim ligdeki şeklimizi net olarak ortaya çıkaracak" dedi.



Sezon başında Atletico Madrid'e gittikten sonra ara transferde Fenerbahçe'ye dönen Emre Belözoğlu, 3 kupada da iddialı olduklarını söyledi. Deneyimli oyuncu, Fenerbahçe TV'de katıldığı programda taraftara umut dolu mesajlar verdi.

Şampiyonluk yarışında 6 puanlı farkın kapanabileceğini ifade eden Emre, lider Galatasaray ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacaklarına vurgu yaptı. Emre, "Önümüzde çok maç var. Türkiye Ligi daha da zor bir hal aldı. Ligin bizim adımıza nasıl şekil alacağı, önümüzdeki 4 haftalık periyotta belli olacak. Kasımpaşa, Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor ve Bursaspor maçları bizim ligdeki şeklimizi net olarak orataya çıkaracak. Umuyorum ki buralardan galibiyetlerle ayrılacağız" diye konuştu.

Emre Belözoğlu, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Victoria Plzen eşleşmesini de değerlendirdi. Atletico Madrid formasıyla Plzen'e karşı forma giydiğini hatırlatan milli futbolcu, "Çekler 6-7 yıllık düşüşün ardından yine güçlü bir takım kurmaya çalışıyor. Plzen diri, önde basmaya çalışan ve iyi kapanan bir takım. Napoli'ye 2 maçta 5 gol atıp hiç yemediler. Taktiksel anlamda disiplinli futbolcuları var. Ama biz kendimize güvenip çalışırsak, finale kadar gideriz" ifadelerini kullandı.

Emre Türkiye ile İspanya futbolunu da karşılaştırdı. "Arada tempo farkı var" diyen yıldız oyuncu, Türkiye'deki futbolun eşik atlaması için futbolcuların daha fazla iş ahlakına sahip olması gerektiği görüşünü savundu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt