4 gündür bana kene yapışmış, yeni fark ettik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
4 gündür bana kene yapışmış, yeni fark ettik..
Merhaba arkadaşlar. Dört gün önce arkadaşlarla Küçük Çamlıca Köşklerine gittik. Ondan sonra boğazımda bir şey fark ettim, elledim ama yara kabuğu gibi geldi. işte 4. gün sınıftayım benim arkadaşlar boğazıma baktı orada bir şey var dedi bende ne var dedim yara mı dedim, onlarda güneşin altında baktılar, oynadılar biraz. bi anda olum bunun ayakları var bu kene demezler mi... o an onu duyduktan sonra piskolojim bozuldu halsizleşmeye başladım. kendi kendime gülmeye başladım. sonra bizimkileri aradım hemen arabayla gelip hastaneye götürdüler. keneyi çektiler aldılar besleyecektim ama çoktan çöpe atmışlardı. sonra kan verdim 3 gün sonra tekrar kan vereceğim. kan değerlerim biraz kötü çıkmış. Kenede ne kadar şanslı, tam boğazıma boğaz manzaralı yerde kan emiyor ohh

Tepkiler: Dede, r6565, Silinen Üye 988579 ve 4 diğerleri
Ben üzüldüm ama sen üzülmüş gibi görünmüyosun gerçek mi bu?

Tepkiler: .NeXuS. ve mehsevim
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim

Tepkiler: .NeXuS. ve -Empat-
Geçmiş olsun kardeşim

Tepkiler: .NeXuS. ve BelaMonte
Geçmiş olsun, umarım ciddiye alınacak bir durum yaşanmaz. (inş.)

Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve .NeXuS.
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun, umarım ciddiye alınacak bir durum yaşanmaz. (inş.)
teşekkür ederim. ilk keneyi çıkardıkları gün belirti gösterdim ama büyük ihtimal piskolojikti. şimdi iyiyim en fazla 20. güne kadar belirti geliyormuş bana gelmedi inşallah gelmezde. İstanbulda zaten %90 ı zararsız oluyormuş. Bana %10 denk gelmesinde.

Tepkiler: .NeXuS. ve kfahaa

fk555897

Üye
Doktora git. Kene ile keşke oynamasaydınız.

Tepkiler: .NeXuS.

0MG90

Üye
Geçmiş olsun

Şaka sandım.
Sende nasıl anlatmışsın öyle.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Tepkiler: .NeXuS. ve Baranbaris
oncelikle geçmiş olsun ama inanamıyorum size dalga geçer gibi yazmışsınız ne kadar rahatsınız ama kesinlikle işi ciddiye alın ve ihmal etmeyin sürekli kontrol ettirin.

Konu Sahibi
oncelikle geçmiş olsun ama inanamıyorum size dalga geçer gibi yazmışsınız ne kadar rahatsınız ama kesinlikle işi ciddiye alın ve ihmal etmeyin sürekli kontrol ettirin.
Başıma hayatımda hiç ciddi bir şey gelmediği için saçmalamış olabilirim. Yarın tekrar kan vereceğim. Sonuçları yazarım buraya..

MaxipmaN

Üye
Gecmis olsun

kfahaa

Üye
2-3 güne kalmaz ölürsün
Geçmiş olsn

Besleyecektim kısmı çok ilginç.

Tepkiler: .NeXuS. ve mehsevim

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun ben olsam beslemek yerine pıçakla parçalardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...