Aligzl94
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lisede yırtmak gene daha kolay. Benim ki bide sayısal bölüm olduğu için geçmem daha zor.Aynı durumun lise versiyonu...
Zayifim falan yok çok şükür, doğru üniversite daha zor Allah yardım etsin. Ders calisamiyorum bir türlüLisede yırtmak gene daha kolay. Benim ki bide sayısal bölüm olduğu için geçmem daha zor.
Zayıfın yoksa ne diye çalışacaksın ki. Boşver takma hiçDüzenleme yapamadım.caner., post: 6766340, member: 2289617"]Zayifim falan yok çok şükür, doğru üniversite daha zor Allah yardım etsin. Ders calisamiyorum bir türlü
Ileride Lys falan kalktiginda ortalama ile alınacak o yüzden.[/quote]Zayıfın yoksa ne diye çalışacaksın ki. Boşver takma hiçDüzenleme yapamadım
Hee. O biraz sıkıntı yaratabilir o zaman. Umarım ortalamanı yüksek tutabilirsin[/quote]Ileride Lys falan kalktiginda ortalama ile alınacak o yüzden.
Bende geometri yok ta matematik 15 final 30 yani 0 sayılır halim yamanBende sayısalım mat ve geo 1.
90 mi alman lazımBende geometri yok ta matematik 15 final 30 yani 0 sayılır halim yaman
Umarım.[/quote]Hee. O biraz sıkıntı yaratabilir o zaman. Umarım ortalamanı yüksek tutabilirsin
Yok finalin 50 üzeri ortalamanında 35 üzeri olması lazım dı. Yani finalden en az 55 almam lazımdı90 mi alman lazım
Biraz karıştırmışsın galibaUmarım.
Ben ortalamayi 60 diye biliyordum da ondan[/quote]Biraz karıştırmışsın galiba
Yok finalin 50 üzeri ortalamanında 35 üzeri olması lazım dı. Yani finalden en az 55 almam lazımdı
Ohoo yok ya öyle olsa kimse geçemezdi ki[/quote]Ben ortalamayi 60 diye biliyordum da ondan
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben de kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?