sarimakas
Üye
-
Konu Sahibi
-
One X diğer 3 ünden üstün bence.Nvidia nın teknolojisini biliyoruz Tegra3 12 çekirdekli.Benchmark testlerinde S3 ün geçmesinin de nedeni Benchmark ların henüz 12 çekirdek desteklememesi.Yüksek fps de oyunlar oynarsınız One X de emin olun s3 dekinden çok daha yüksek fps deHoparlör konusunda Beats i biliyoruz..Son güncelleme ile de One X de birçok bug giderildi ve iyileştirme de yapıldı..Sense 4.0 da ayrı bir güzellik bana göre..
Hasan abimdi sanırım Kerneller ile yani Tegra3 d ait kerneller ile 118 fps den fazla oynayabiliyorsun
Benchmark'da htc one x'in galaxy s3 ile aynı sonuçlarını vermesinin sebebide programlarda 60fps sınırı olması, sınır olmasa eğer htc one x s3'e toz yutturur grafik konusunda.
ios olarak da iphone 4s
4S 2 çekirdek 4 değilios olarak da iphone 4s
Gereksiz bence de kardom boşa telefon.Yaptıkları da sadece telefonu OC lemekOne X+ çıkıyor. Bu Htc ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. One X alanlar ne yapacak peki şimdi ?
Gereksiz bence de kardom boşa telefon.Yaptıkları da sadece telefonu OC lemek
bu yüzden htc batış yolunda emin adımlarla ilerliyor
4S 2 çekirdek 4 değil
Evet doğrusunben cpu 2 gpu 4 çekirdek diye biliyordum
Aynen öyle kardom
düzeltecekler herşeyini öyle verecekler ama ne anladım o zaman ben one x ten
Tarayıcısından,grafiğine,tek çekirdek işlemcili haline kadar test yapmışlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?