Haber 4.5G ile Yüksek Hızlı İnternet için Ek Ücret Alınmayacak!

Şahsen bir yönden iyi diger taraftan kötü, iyi tarafı hız her zaman iyidir, kötü tarafı genclik internet bagımlısı oluyor

Tepkiler: Bahadir_fb

0MG90

Üye
Yeni sim kart mı alıcaz? Offf

(64KB, 128KB, 512KB) bu sadece rehber kapasitesi diye biliyorum
sim kartaları herkes degiştirecektir 4.5g nin bir bedeli var ve o bedeli kullanıcı sim kartı degiştirerek ödeyecektir

sim kartaları herkes degiştirecektir 4.5g nin bir bedeli var ve o bedeli kullanıcı sim kartı degiştirerek ödeyecektir

Hat tasiyanlar bedavaya 4g lı sim kart alabilir

Tepkiler: ilyas_0177

4MaGuS

Üye

sitesinde yazılan bilgi şöyle

dediğiniz gibi onlar sadece rehber kapasitesi ancak bilemiyorum, banada çok mantıksız geldi vodofone'nun kendi açıklaması böyle daha sonra değişiklik yaparlarsa bilemiyorum

Ben rehber kapasitesi olarak biliyordum

taşımadan sonrada 4g için ayrı bir ücret isterler yani onu düşünürler bence
Avea sitesinde sim kartınızı temin edin diyor bunun icinde 9 tl alırlar
17 milyon kişinin 10 milyonu geciş yapsa alt yapı parası fazlasıyla cıkıyor.

4MaGuS

Üye
o kadar varmıymış kullanıcı sayısı kontrol ettim aynen öyleymiş ya birde turkcelli düşünün 19tl daha çok 9tl olsa yine iyi bence hem turkcell'de daha fazla kullanıcı sayısı var, bunların amacı verilen paraların hepsini geri kazanmak anlaşılan

Normal sim kartlar ücretli yani 4g olmasa da sim kart değişmek gerekse aynı para odeniyor. Benim bahsettiğim hat taşıdığında yeni simi bedavaya aliyorsun

Aynen öyle zaten cıkarı olmasa bu işe girmezler carkların bir şekilde ilerlemesi lazım

taşımadan sonrada 4g için ayrı bir ücret isterler yani onu düşünürler bence

Öyle bir durum yok operatörler kaliteli hizmet için fazla ücret talep etmiyor. Sadece operatörler arasında kazık tarifeler olabiliyor aradan uygun olanını seçmek önemli

4MaGuS

Üye
Öyle bir durum yok operatörler kaliteli hizmet için fazla ücret talep etmiyor. Sadece operatörler arasında kazık tarifeler olabiliyor aradan uygun olanını seçmek önemli
inş. böyle olur ne diyelim ama benim gibi geçiş yapmıyacaklar ne yapacak mecburi ödiyeceğiz

Ücret talep etmiyor fakat seve seve alacaksın diyor
Yoksa 3g ile devam edersiniz, kibarca aradan ücreti alıyorlar
Bende fanatik avea lıyım fakat hakikat böyle

Lumia 625 De Var Bir Dünya Eksik Cihaz Ama Turkcelle Helal Olsun Yine Kendini Kanıtladı

Ücret talep etmiyor fakat seve seve alacaksın diyor
Yoksa 3g ile devam edersiniz, kibarca aradan ücreti alıyorlar
Bende fanatik avea lıyım fakat hakikat böyle

Bir şey değişeceğini sanmıyorum hatta daha iyi paketler gelecektir. Kullanıcı açısından sorun olacağını sanmam, bu arada yayginlasmasida 1 yılı bulur yani hızlı Internet için biraz daha bekleriz
inş. böyle olur ne diyelim ama benim gibi geçiş yapmıyacaklar ne yapacak mecburi ödiyeceğiz

Aynen bende yeni taahhüt verdim 12 ay 4g bizim buraya gelsinde 10 tl feda olsun zaten sim kartı kestirmistim düzgün bir sim kart istiyordum bahaneyle yenilenmiş olur