Mesut Aktaş Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Asus zenfone 5 ve 6 uyumlu değil diye biliyorum ben. Sadece zenfone 2 uyumlu olması lazım. Genişletmek için tıkla ... Doğru onlarda yokmuş.
minoo' Alıntı: Asus zenfone 5 ve 6 uyumlu değil diye biliyorum ben. Sadece zenfone 2 uyumlu olması lazım. Genişletmek için tıkla ... Doğru onlarda yokmuş.
4MaGuS Üye Mesut Aktaş' Alıntı: Ayrıca Turkcell SIM kartın uyumlu olup olmadığını anlamak için 4G yazıp 2222 göndermek yeterlidir Genişletmek için tıkla ... bunu bilmiyordum güzelmiş ayrıca Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu site üzerinden telefonunuzu ve sim kartınızı kontrol edebiliyorsunuz
Mesut Aktaş' Alıntı: Ayrıca Turkcell SIM kartın uyumlu olup olmadığını anlamak için 4G yazıp 2222 göndermek yeterlidir Genişletmek için tıkla ... bunu bilmiyordum güzelmiş ayrıca Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu site üzerinden telefonunuzu ve sim kartınızı kontrol edebiliyorsunuz
oznkrts Üye MrExelance' Alıntı: sony yine farkini konusturdu z serilerinin hepsinde 4.5g var Genişletmek için tıkla ... oda bi şeymi lumia 900 de bile var 137 milyonluk telefon DDDD
MrExelance' Alıntı: sony yine farkini konusturdu z serilerinin hepsinde 4.5g var Genişletmek için tıkla ... oda bi şeymi lumia 900 de bile var 137 milyonluk telefon DDDD
MAERKEK Admin MrExelance' Alıntı: sony yine farkini konusturdu z serilerinin hepsinde 4.5g var Genişletmek için tıkla ... Ayrıyeten e4g adlı telefon çıkardı 650 liraya. Üst seriler gibi perfonmans vermez ama 4g keyfini yaşatır
MrExelance' Alıntı: sony yine farkini konusturdu z serilerinin hepsinde 4.5g var Genişletmek için tıkla ... Ayrıyeten e4g adlı telefon çıkardı 650 liraya. Üst seriler gibi perfonmans vermez ama 4g keyfini yaşatır