yeumyang
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Türk Telekom normal cekim zor ama ceketimi 4.g vodafondan iyi bende aynı olay doğuda yaşamıştım sadece 2g cekiyoruz ozamana 4.5g yoktuNumaram vodafondayken bulunduğum yerde 4.5 g ilçe merkezinde oturduğum için sorunsuz çekiyordu ama numaramı 2017 ocak ayında türk telekoma taşıdım malesef 4.5g yok nedeni ise nüfus azlığından dolayı daha buraya gelmedi cevabını aldım .
Aynen kardeşim inşallah en kısa zamanda buraya 4.5g gelir ama sanmam nüfusun çoğunluğuna bakıyorlar sanırım bu sebepden dolayı bulunduğum yerde 4.5 G yok .Türk Telekom normal cekim zor ama ceketimi 4.g vodafondan iyi bende aynı olay doğuda yaşamıştım sadece 2g cekiyoruz ozamana 4.5g yoktu
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suan zaten 4.5g ahım sahım bir hızı yok büyük şehir de degilsen 3g de yeterAynen kardeşim inşallah en kısa zamanda buraya 4.5g gelir ama sanmam nüfusun çoğunluğuna bakıyorlar sanırım bu sebepden dolayı bulunduğum yerde 4.5 G yok .
Ben kullandım çok hızlı ama 3 g de okadar yavaş deyil orta seviyenin biraz üstü hızlı. 4G LTE günümüzde kullandığımız 3G teknolojisinden 10 kat daha hızlı bir alt yapıya sahip. Bu alt yapıyla saniyede 100 Mbit ile alt yapının kalitesine göre 1 GBit hıza ulaşılabiliyor.Ama 4.5 g net çabuk bitiyor hızlı olduğu için sanırım.Suan zaten 4.5g ahım sahım bir hızı yok büyük şehir de degilsen 3g de yeter
Ben ankarada yaşıyorum ne Vodafone ne türk Telekom 50 mb gecmedi hızBen kullandım çok hızlı ama 3 g de okadar yavaş deyil orta seviyenin biraz üstü hızlı. 4G LTE günümüzde kullandığımız 3G teknolojisinden 10 kat daha hızlı bir alt yapıya sahip. Bu alt yapıyla saniyede 100 Mbit ile alt yapının kalitesine göre 1 GBit hıza ulaşılabiliyor.Ama 4.5 g net çabuk bitiyor hızlı olduğu için sanırım.
Tabi bulunduğumuz yere göre değişkenlik gösterebiliyor her bölgede aynı sonucu alamıyoruz malesef.Ben ankarada yaşıyorum ne Vodafone ne türk Telekom 50 mb gecmedi hız
Türkcell 5 g çalışmalarını yaptı sanırım pek bir bilgim yok ama getiridimi getiricek mi? Öyle bir alt yapı var .5G ne zaman gelecek
En yakın gelme tarih 2022 diye biliyorumTabi bulunduğumuz yere göre değişkenlik gösterebiliyor her bölgede aynı sonucu alamıyoruz malesef.
Türkcell 5 g çalışmalarını yaptı sanırım pek bir bilgim yok ama getiridimi getiricek mi? Öyle bir alt yapı var .
Birde benim ölçüm yaptıgım yer ankara geneli gerisini sen düşün hızlarıTabi bulunduğumuz yere göre değişkenlik gösterebiliyor her bölgede aynı sonucu alamıyoruz malesef.
Türkcell 5 g çalışmalarını yaptı sanırım pek bir bilgim yok ama getiridimi getiricek mi? Öyle bir alt yapı var .
Aynen katılıyorum.Birde benim ölçüm yaptıgım yer ankara geneli gerisini sen düşün hızları
İnşallah bulunduğum bölgeye Türk Telekom 4.5g hızını getirir yoksa halimiz dumanEn yakın gelme tarih 2022 diye biliyorum
Türk Telekom 4.5g için sizin orda alt yapı var mı yok mu eger alt yapı yoksa hiç beklemeyin gelmez o 10 yıl içindeAynen katılıyorum.
İnşallah bulunduğum bölgeye Türk Telekom 4.5g hızını getirir yoksa halimiz duman
Bu hiç iyi olmadı .Türk Telekom 4.5g için sizin orda alt yapı var mı yok mu eger alt yapı yoksa hiç beklemeyin gelmez o 10 yıl içinde
Müşteri hizmetlerini ara sorBu hiç iyi olmadı .Peki alt yapı olup olmadığını nasıl öğreniriz?
Haklısın sağolMüşteri hizmetlerini ara sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?