Motorola Atrix 4G [4.4.4] CM11 for Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
En sondaki recoovery dosyası onu kurcan rashr tool ile

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
heralde silindi :)
Tama oldu galiba üstat.yukledim gibi.ama o gapps dosyası vermişssin ya.onu napıcaz?aboooo la butun bilgiler silindi ya?
recoveryi yüklediysen kondaki anlatımı takip etonlarıda yaptıysan en son gapps yükle recoveryden o kadar

greendiablo

Üye
heralde silindi :)
recoveryi yüklediysen kondaki anlatımı takip etonlarıda yaptıysan en son gapps yükle recoveryden o kadar
Teşekkür ederim herşey tamam ..ama rehberimde kimse kalmamış?simcarddan kopyala diyorum boş diye mesaj geliyo.anlayamadım. telefonun eski programları ve rehberi komple siliniyormu?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
evet :)sim kartın içindelersse kartı başka bir android telefona tak gmail hesabınla eşleştr bu telefondada gmaile giriş yapınca otomatik indirecek kişileri

• Beğen
Tepkiler: greendiablo

greendiablo

Üye
evet :)sim kartın içindelersse kartı başka bir android telefona tak gmail hesabınla eşleştr bu telefondada gmaile giriş yapınca otomatik indirecek kişileri
Tamam ustat sagolasin.hersey tamam.yalniz bugun sarj %89 lardayken 1 saat kadar oyun oynadim birden telefon kapandi.sknra acildi bir baktim sarj %1 olmus.ilginc tarafi %1 ike 2 saat kadar daha dayandi.birden anlam verwmedim nasil dustugune.bakalim daha sonrada problem olacakmi.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
onun düzeltmesi var motorola android sistem modifikasyon bölümünde

• Beğen

greendiablo

Üye
bu parmak izi sorunu var diye garantiye yollayan arkadaşlar..hepsiburada da sonuç nedir? bende yollasam mı acaba?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Para iadesi

greendiablo

Üye
ama sen rom yuklemissin falan diye geri göndermesinler sonra..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Orjinale dön

• Beğen
eymen110

eymen110

Üye
Para iadesi verdiler ban ekranda ufacik bi ssorun vardi benimde 20 gun beklettileer para iadesi verdiler bende gittim grand neo aldim o paraya

sgunaydin

Üye
dostlar bu yüklenen recovery touch mı yoksa volume tuşlarıylamı yapmak gerekiyor? denemek istiyorum ama volume tuşlarım bozuk çalışmıyor da.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Eğer kurulumda hata alıyorsanız ilk önce recovery de "toggle signature verification" yapın. Sonra tekrar romu kurmayı deneyin.

ola sp

Üye
Arkadaslar v3 de sarji %40 dan %20 ye pat diye iniyor cozumu varmi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Motorola android modifikasyon bölümünde fix konusu var

smhsngn

smhsngn

Üye
romu ilk defa kurduysan normal kardeş örneğin %50 de kurduysan ne hikmetse rom kurulunca %80 lere çıkıyor kendi kendine bir anda düşüyor sonra normal haline dönüyor sürekli oluyorsa onu bilmem tabi

kamil_3545

kamil_3545

Üye
telefona sıfırdan v3 ü kurdum fakat açılınca dil seçiminden sonra başlatılamadı deyip hata veriyo tekrar dil seçimine geliyo. bir türli telefon açılmdı. bu sorunun çözümü var mı ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Romu kur aç ana ekrana gel kapat gapps kur