Tama oldu galiba üstat.yukledim gibi.ama o gapps dosyası vermişssin ya.onu napıcaz?aboooo la butun bilgiler silindi ya?En sondaki recoovery dosyası onu kurcan rashr tool ile
recoveryi yüklediysen kondaki anlatımı takip etonlarıda yaptıysan en son gapps yükle recoveryden o kadarTama oldu galiba üstat.yukledim gibi.ama o gapps dosyası vermişssin ya.onu napıcaz?aboooo la butun bilgiler silindi ya?
Teşekkür ederim herşey tamam ..ama rehberimde kimse kalmamış?simcarddan kopyala diyorum boş diye mesaj geliyo.anlayamadım. telefonun eski programları ve rehberi komple siliniyormu?heralde silindi
recoveryi yüklediysen kondaki anlatımı takip etonlarıda yaptıysan en son gapps yükle recoveryden o kadar
Tamam ustat sagolasin.hersey tamam.yalniz bugun sarj %89 lardayken 1 saat kadar oyun oynadim birden telefon kapandi.sknra acildi bir baktim sarj %1 olmus.ilginc tarafi %1 ike 2 saat kadar daha dayandi.birden anlam verwmedim nasil dustugune.bakalim daha sonrada problem olacakmi.evetsim kartın içindelersse kartı başka bir android telefona tak gmail hesabınla eşleştr bu telefondada gmaile giriş yapınca otomatik indirecek kişileri