Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorola Atrix 4G[4.4.4] CM11 for Atrix
Sponsorlu Bağlantılar
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Evet cm11 başka gapps olmaz bu bigpart rom. O yüzden ya bunu yükle yada daha küçük boyutlusunu
bilkurdu1
Üye
benim telefona 4.4.4 ü yüklemiştim 1 aydir gayet güzel kullanıyordum fabrika ayarlarına döndüm arama sırasında ses ne gidiyor ne geliyor tekrar romu flash ladım aynı bunun için bir fix varmı bildiğiniz orjinal roma dönmeyi pek istemiyorum dönünce büyük ihtimal ekranın bazı kesimi dokunmatiğini kaybedecek yoksa dönemmi ne dersiniz.
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Wipe yap tekrar kur
bilkurdu1
Üye
Sabırla bekledim 1saat sonra düzeldi birde v3 ne zaman bi haber varmi Hakan?
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Bu ay
emrekurnaz
Üye
Her seyi yaptim romu yukledim sorunsuz acildi wifiden de bagandim fakat sim karti gormuyor ve operatore bagalnmiyor acil yardim hizmet yok uyarisi var devamli
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Wipe yaptın mı
emrekurnaz
Üye
Wipe yaptim abi yuklemeden formatlari da yaptim yazilani sirayla yaptim
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Tekrar yükle belki indirirken veya kurarken bir sorun oluşmuştur olmazsa orjinale dönüp dene
emrekurnaz
Üye
tamam tekrar yükledim düzeldi rom güzel yalnız telefon uyku ve tuş kilidindeyken internet kapanıyor galiba wutsuptan veya facden mesaj gelmiyor
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
selinuxu kapat
frdgngr
Üye
bende selinux açıkken de kopma olmuyor torrent de indiriyorum sorun yok v1 kullanıyorum
hakan tebrik ederim kardeşim ayın üyesi olmuşsun
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Eyvallah bende beklemiyordum
eymen110
Üye
Atrix simi hepsiburadaya gonderdim ekraninda ufak bi sorun vardi moto g verirler diye para iadesi yaptilar