plaayak Üye internet paylaşımı çalışmıyor kablosuz hotspotu açınca açılmış gibi görünüyor ama başka bir cihazdan bakınca görünmüyor acaba bir çözümü yok mu?
internet paylaşımı çalışmıyor kablosuz hotspotu açınca açılmış gibi görünüyor ama başka bir cihazdan bakınca görünmüyor acaba bir çözümü yok mu?
eymen110 Üye takili dedigini farz ederek stock rom a donup tekrar root yapacaksiniz tabi bu arada sarja dikkat edin bitmesin,
takili dedigini farz ederek stock rom a donup tekrar root yapacaksiniz tabi bu arada sarja dikkat edin bitmesin,
ola sp Üye YaptimYalniz bu kameranın ters çekme sorununu nasil duzeltebilirim4.4.4 teki ve 4.2.2 deki
frdgngr Üye herhalde atrix için rekor antutu dur nexus 4 ü bile 3d puanında geçtim Son düzenleme: 2 Eyl 2014
frdgngr Üye Telefon taş gibi maşallah gören kafayı yiyiyor Overclock kernel olsa hedef 20.000 üstü Bu arada rom bir harika hakan
Telefon taş gibi maşallah gören kafayı yiyiyor Overclock kernel olsa hedef 20.000 üstü Bu arada rom bir harika hakan
Fatic Üye Vay be 10000 görememistim atriximle islemci ve gpuya oc yaptigim halde kitkatla nasil ucmus canavar acayip sevindim
Vay be 10000 görememistim atriximle islemci ve gpuya oc yaptigim halde kitkatla nasil ucmus canavar acayip sevindim