[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
Hadi geçmiş olsun :D herkes garanti dışı bırakıyo diyo ama bilmiyorum bir iki yerde garantiye yolladım işlem gördü gibi şeyler gördüm. Artık rom root recovery atarken sayacı arttırmayan yöntemler araştırarak yap aman dikkat et.
Hacı ona biraz geç kaldım :D Knox Warranty Void 1 diyor :D Bakalım ne olacak. Zaten mayısta askerim gelince elden çıkarırım :D

bLnmz

bLnmz

Üye
Knox bootloaderden kurtulursan banada haber ver :D
Hacı bugün Samsung'tan bir arkadaş ile görüştüm. Cihaz KNOX devreye girdi diye garanti dışı kalmıyor sayaç 1'de olsa fark etmez dedi. Telefon incelenir, kronik yada fabrika hatası ise işlem yapmak zorundayız zaten diyor ancak sen cihazın yazılımı üzerinde aşırı oynamalar yaparak cihaza zarar verdiysen zaten servis kabul etmez bunu dediler. O yüzden KNOX'muş falan hikaye beyler :D En azından ben takmıyorum :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hacı bugün Samsung'tan bir arkadaş ile görüştüm. Cihaz KNOX devreye girdi diye garanti dışı kalmıyor sayaç 1'de olsa fark etmez dedi. Telefon incelenir, kronik yada fabrika hatası ise işlem yapmak zorundayız zaten diyor ancak sen cihazın yazılımı üzerinde aşırı oynamalar yaparak cihaza zarar verdiysen zaten servis kabul etmez bunu dediler. O yüzden KNOX'muş falan hikaye beyler :D En azından ben takmıyorum :D
Eğer öyleyse süper haber çünkü kime sorsan takmış herkes garanti dışı diyor başka bişey demiyor :D

bLnmz

bLnmz

Üye
Eğer öyleyse süper haber çünkü kime sorsan takmış herkes garanti dışı diyor başka bişey demiyor :D
Matık yürütmek gerekirse; tanıdığın bir telefoncudan rica et. Ana karta şasi aldırsın. Boardda anlaşılmayacak bir hasar meydana gelsin. Garantiye gönder. Telefon hiç açılamayacak durumda olsun. Onada yazılım derse tüküreyim böyle adalete (:
O yüzden arkadaşımın dediği çok çok mantıklı geldi. Telefon incelenmeden, senin yazılımınla alakalı olup olmadığı bilinmeden garanti dışı kalması saçma. :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Matık yürütmek gerekirse; tanıdığın bir telefoncudan rica et. Ana karta şasi aldırsın. Boardda anlaşılmayacak bir hasar meydana gelsin. Garantiye gönder. Telefon hiç açılamayacak durumda olsun. Onada yazılım derse tüküreyim böyle adalete (:
O yüzden arkadaşımın dediği çok çok mantıklı geldi. Telefon incelenmeden, senin yazılımınla alakalı olup olmadığı bilinmeden garanti dışı kalması saçma. :)
Valla ben bilmiyorum ama herkes öyle diyo neye dayanarak diyolarsa artık :D neyse eyw

frterk

frterk

Üye
Arkadaşlar hesap makinası resimdeki gibi değil onu farkettim note 3 deki formuna nasıl getirebilirim ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
frterk

frterk

Üye
Olmuyor yani anladığım kadarıyla öylemi :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor yani anladığım kadarıyla öylemi :)
Normalde son sürümleri kullananlar şuan senin kullandığını kullanıyor =) resimdeki hesap makinesi normal stock note 2 4.3 romundan olur illaki ama araştırman lazım

frterk

frterk

Üye
Normalde son sürümleri kullananlar şuan senin kullandığını kullanıyor =) resimdeki hesap makinesi normal stock note 2 4.3 romundan olur illaki ama araştırman lazım
Eyw su knox olayi cozulsun stock 4.3 e donerim diye dusunuyorum =)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Anil-D

Anil-D

Üye
sayac 0 lama bulunmadi maalesef

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
valla ya hala knox sayacı sıfırlama yöntemi bulunamadı

Anil-D

Anil-D

Üye
bir yöntem varmis gibi ama jigle oluyormuş oda kötü

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Videosunu koydu adamın biri evet jtag kutusuyla yapıyo ama herkesin öyle bi imkanı yok uygulama olmalı
jtag alicaksin bide bunu yapmayi uygulayacaksin hocam ben video gormedim xdada gördüm videoyu atarmisin