Dr.Ketan's Wifi Patch dosyasını ODIN ile yükle.DN3 kurdum şebek sorunu yaşadım modem kernel kurdum wifi gitti wifi naasıl düzeltebilirm yada 4.1.2 nasıl dönerim odinle dönmeye çalıştım 4.1.2 kurulmadı 4.3 kurdum kuruldu wifi nasıl düzeletcem![]()
yükledim kardeş ama bişey fark etmediDr.Ketan's Wifi Patch dosyasını ODIN ile yükle.

Kurulum talimatını sırasıyla yaptınmı sorun olmaz zaten basit 1-2 işlem. Önce scriptle sıfırla sonra romu kur sonra mj5 bootloader dosyasını bootloader sekmesinden kur oldu bitti ama daha önce stock 4.3 kurduysan sorun çıkmış olabilir?yükledim kardeş ama bişey fark etmedi
işlemler :
ilk romdan sonra wifi çalışyodu kerneli yükledim(şebek için) yükleyince wifi bozuluyo kernel kurmasam şebeke gelmiyo kernelden sonra wifi pacth atsamda bişey fark etmedi başka kernel denedim sorun yine aynı
sorunu çözdüm![]()
![]()
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?Arkadaşlar ben 3.2 yi kurdum bi sorunum var. Telefonun şarjı uyarı verince ekrana çıkan yazıyı sesli olarak okuyor ve ingilizce. Bunun çözümü nedir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayarları bi kurcala hiç duymadım böyle bişeyArkadaşlar ben 3.2 yi kurdum bi sorunum var. Telefonun şarjı uyarı verince ekrana çıkan yazıyı sesli olarak okuyor ve ingilizce. Bunun çözümü nedir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
görme engelliler için olan modu aktif etmiş falan olabilirsin bilmiyorumteşekkürler, sorunsuz kurdum, bu onaylar sayfasında birkaç saniye bekledikten sonra kurma sırasında donmada olmadı, wifi sorununu hallettikten sonra, ne kadar wifi tetherin uygulaması denediysem hepsinde:
"tethering started with errors" hatası alıyorum, yardımcı olabilecek var mı
Talback ile herhangi bir alakası yok. Hatta telefonu sessize alsam dahi yine de okuyor sesliAyarları bi kurcala hiç duymadım böyle bişeygörme engelliler için olan modu aktif etmiş falan olabilirsin bilmiyorum
Sayfaların arasında 10'ar saniye bekleyerek geçiş yapmayı denediniz mi?öncelikle merhabalar
maksi cep ile yeni tanıstım ve son derece faydalı ve yararlanabileceğimiz çok güzel konuların oldugunu gördüm
ugrasan emek sarfeden butun arkadasların ellerine kollarına saglık
ben note 2 kullanıyorum ve note 3 özelliklerini almak istediğimde next ekranında donuyor ve kalıyor
4.3 rom kullanıyorum. butun uygulamaları yaptıgım halde o bölümde tıkandım
yardımcı olabilirseniz sevinirim
wipeleri yap sonra download moda al telefonu odinden stock romu pda sekmesinden seç start yapBu romu yukledim çokta güzel fakat orjinal roma geri dönmek için ne yapilmasi gerekiyor acaba bana yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Neyin ilk onay sayfası onu anlayamadım ben nerde kitleniyorilk onay sayfası açıldıgında onaya tıklaytıp next dediğimde kilitleniyor
10 dk bekledim açılmadı tekrar denedim olmadı knox sebep olabilir mi
Teşekkür ederimwipeleri yap sonra download moda al telefonu odinden stock romu pda sekmesinden seç start yap
Neyin ilk onay sayfası onu anlayamadım ben nerde kitleniyor
Teşekkür ederimwipeleri yap sonra download moda al telefonu odinden stock romu pda sekmesinden seç start yap
Neyin ilk onay sayfası onu anlayamadım ben nerde kitleniyor