[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

Dreeam

Dreeam

Üye
Hocam destek için çok teşekkür ederim şimdi tekrar denicem inşallah olur :) Yurtiçi kayıtlı cihazlarda pek rastlanmıyor galiba bu imei kaybı olayına ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla yaşanmıyor. Efs yedeği aldıktan sonra imei kaybı olursa çözüm efs yedeğini ilgili kısma koymakmıdır nedir bunu bul yeterli :D dediğim gibi aroma destekli custom romlarda kurulumda efs yedeği alma seçeneği mevcut zaten.

tatvan_013

Üye
Arastiriyorum bagzilari olur diyo bagzilari olmaz diyoo ne yapmaliyimm bilmiyorum kii :(((

bLnmz

bLnmz

Üye
Arastiriyorum bagzilari olur diyo bagzilari olmaz diyoo ne yapmaliyimm bilmiyorum kii :(((
Hocam yaparsan ve bir sıkıntı yaşarsan buradakilerin sana yardımcı olamayacağını göz önünde bulundur. IMEI için uzaktan yönelgeler ile yardımcı olunamıyor malesef. Riski göze alabiliyorsanız...

tatvan_013

Üye
Ya iste burdakiler yardimci olurlar bilouorum ama iste ya olmazssa endişesi war ama yapicam yine :))

bLnmz

bLnmz

Üye
programı kullanarak . Sıkıntı yaşarsan ile geriye atabiliyorsun. En basit yöntem bu kardeşim senin için.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ya iste burdakiler yardimci olurlar bilouorum ama iste ya olmazssa endişesi war ama yapicam yine :))
Kumar oynuyosun herşey senin elinde :D bende mesela bu yüzden knox sayacımı 1 yaptım o riski göze aldım yaptım şimdi çözüm arıyorum ama çözüm yok :) iyi düşün karar ver sonradan pişman olma

tatvan_013

Üye
Cok tesekurler kardesim :)dusunmen yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
bLnmz

bLnmz

Üye
Kumar oynuyosun herşey senin elinde :D bende mesela bu yüzden knox sayacımı 1 yaptım o riski göze aldım yaptım şimdi çözüm arıyorum ama çözüm yok :) iyi düşün karar ver sonradan pişman olma
Hocam ben telefonuma ilk çıktığı gün 4.3 sızıntı ROM'u yüklemiştim.1 hafta kadar bu ROM'u kullandım ancak ingilizce olduğu için ve Türkçe dil desteği gelmediği için kaldırıp 4.1.2 kurmuştum. Sonra bu ROM'u gördüm bunu yükledim. Bende bu KNOX dalgası neden olmadı sence?

tatvan_013

Üye
Yok ya en fazla ne olucakki cok cok telefoncuya gidip imei attiricam warmi baska :))

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben telefonuma ilk çıktığı gün 4.3 sızıntı ROM'u yüklemiştim.1 hafta kadar bu ROM'u kullandım ancak ingilizce olduğu için ve Türkçe dil desteği gelmediği için kaldırıp 4.1.2 kurmuştum. Sonra bu ROM'u gördüm bunu yükledim. Bende bu KNOX dalgası neden olmadı sence?
Bu romda ve diğer custom romlarda knox dosyaları kaldırıldığı için sorun yok ama son çıkan resmi 4.3 romlardan artık dönüş imkanı yok. MK9 ve üzeri romlarda knox devreye girdi download modda alt sürümlere inme yapılamıyor aynı 4.3 MK4 sürüme bile inemiyosun 'unsupported version' uyarısı ile engelliyor. Eğer son çıkan 4.3 stocklardan birini kurarsan sende alt sürüme artık dönemessin :) Philztouch yada root yaparsanda ben gibi knox warranty bid 1 olur ve artık garantide sıkıntıya girer. Lanet bootloaderden bir türlü kurtulamadım :D Philztouchu kurup sayacı 1 yaptım bu romu tekrar kurdum ama bootloader hala stock mk9 bootloader hala alt sürüme inemiyorum.
Yok ya en fazla ne olucakki cok cok telefoncuya gidip imei attiricam warmi baska :))
sen efs yedeğini al ve sakla her zaman lazım olabilir bu sana telefoncuyla imei attırmakla hiç uğraşma :)

bLnmz

bLnmz

Üye
Bu romda ve diğer custom romlarda knox dosyaları kaldırıldığı için sorun yok ama son çıkan resmi 4.3 romlardan artık dönüş imkanı yok. MK9 ve üzeri romlarda knox devreye girdi download modda alt sürümlere inme yapılamıyor aynı 4.3 MK4 sürüme bile inemiyosun 'unsupported version' uyarısı ile engelliyor. Eğer son çıkan 4.3 stocklardan birini kurarsan sende alt sürüme artık dönemessin :) Philztouch yada root yaparsanda ben gibi knox warranty bid 1 olur ve artık garantide sıkıntıya girer. Lanet bootloaderden bir türlü kurtulamadım :D Philztouchu kurup sayacı 1 yaptım bu romu tekrar kurdum ama bootloader hala stock mk9 bootloader hala alt sürüme inemiyorum.
Sammobile.Com'dan 4.3 Hungary ROM'da yüklemiştim geçen haftalarda. Sonra şebekeyi güçlendirmek için 4.1.2 yüklemiştim tekrar. Çok faydası olmadığı için Ditto Note 3 yüklemiştim. Aynı akşam telefonu 3 kere flashladım ben. KNOX diye lanet bir durum önüme çıkmadı çok şükür :) Şans mı desek? :)

Trioxin

Trioxin

Üye
O degilde 4.4 un resmisi ne zaman gelecek insani delirtecek bu samsung :)))

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile.Com'dan 4.3 Hungary ROM'da yüklemiştim geçen haftalarda. Sonra şebekeyi güçlendirmek için 4.1.2 yüklemiştim tekrar. Çok faydası olmadığı için Ditto Note 3 yüklemiştim. Aynı akşam telefonu 3 kere flashladım ben. KNOX diye lanet bir durum önüme çıkmadı çok şükür :) Şans mı desek? :)
4.1.2 ye tekrar dönebildiğine göre mk9 altında bir sürümmüş tek şansın bu :D
O degilde 4.4 un resmisi ne zaman gelecek insani delirtecek bu samsung :)))
Bizim ülkeye gelene kadar 2015 i görürüz herhalde :D

bLnmz

bLnmz

Üye
Hungary (T-mobile) 2014 January 4.3 N7100XXUEMK9 N7100TMHEML3
[TBODY] [/TBODY]
Sammobile.com Hungary bilgiler :/

Trioxin

Trioxin

Üye
Maksat satis yapmak zaten :D

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hungary (T-mobile) 2014 January 4.3 N7100XXUEMK9 N7100TMHEML3
[TBODY] [/TBODY]
Sammobile.com Hungary bilgiler :/
alla alla şu anda bişeyler yaşamaktayım rütükten dolayı söyleyemiyorum :D
bende almanya 4.3 mk9 kurdum ve diğer mk9 kuranlarda unsupported version uyarısı ile alt sürümlere inemiyoruz :D
bu kurduğun sürümde bootloader falanmı eskimi acaba açıklaması ne :DDownload modda knox warranty bid gibi bir ibare yokmuydu hungary rom kurulu iken?

bLnmz

bLnmz

Üye
Bende yoktu. Olsada atlatiriz bi sekilde :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
yok sende knox etkin olmamış ama neden? normal 4.1.2 bootloaderinde kalmışsın ama nasıl alla alla gece gece mantık yürütemiyorum şimdi :D mk9 bootloaderinden downgrade yapman mümkün değil ya :D

bLnmz

bLnmz

Üye
yok sende knox etkin olmamış ama neden? normal 4.1.2 bootloaderinde kalmışsın ama nasıl alla alla gece gece mantık yürütemiyorum şimdi :D mk9 bootloaderinden downgrade yapman mümkün değil ya :D
Hocam en basiti sen benim verdigim hungary romu yukle odinle. Sonra tekrar philz touch kur. Burda paylastigin bootloaderi yukleme.. zootscripsle telefonu bir guzel formatla. Sonra odinle 4.1.2 kurmayi bir denesene?